Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Rebel's Begrafenisonderneming

Over

Over Rebel's begrafenisonderneming

De Laatste zorg in goede handen. Dat is het motto van Rebel’s begrafenisonderneming.

Want een uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. De medewerkers van de onderneming denken hierin graag met u mee.  Uw wensen staan centraal, zowel voor als na een overlijden. Hierdoor kunt u een uitvaartplechtigheid altijd invullen naar uw eigen wensen. Een belangrijk aspect van de onderneming is de verwerking van een verlies. Daarom nodigen de mensen van Rebel nabestaanden graag uit om zelf een aandeel te hebben bij de verzorging van de uitvaart.

Rebel’s Begrafenisonderneming is compleet in haar dienstverlening. Zo is er een ruime keuze in de mogelijkheden voor wat betreft de uitvaartkist, de rouwbrief of het rouwvervoer. Dat laatste is bijvoorbeeld mogelijk met een bus, een motor, een caravan of een koets. Op de eigen website staan alle mogelijkheden nog eens op een rijtje.

Rebel's Begrafenisonderneming

Keurmerken

Er wordt veel waarde gehecht aan duidelijkheid en transparantie. Zo ontvangen nabestaanden altijd een helder overzicht van de gemaakte afspraken en de te verwachte kosten. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Uitvaartzorg, lid van de BGNU en de Requiem Coöperatie.

Historie

Uitvaartzorg – Rebel’s Begrafenisonderneming bestaat al sinds 1815. Uiteraard nog niet in de huidige vorm, want uitvaartzorg was in die dagen heel anders. Inmiddels staat alweer de 8ste generatie aan het roer en is de zorg rondom een uitvaart sterk veranderd. Rebel is actief in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Naarden, Bussum, Zeewolde en omliggende plaatsen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Klantgerichtheid

In 2012 heeft Rebel’s Begrafenisonderneming  de Landelijke Klantgerichtheidsprijs 2012 gewonnen met een gemiddelde beoordeling van onze klanten van een 9,4!

Ervaring uitvaartverzekeringen

Lifetri heeft een prima verzekering die volledig aansluit bij onze dienstverlening. Dan is het logisch dat we met hen samenwerken.

  • Familie Rebel
  • De aula van Rebel's Begrafenisonderneming
  • Ontvangkamer