Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

De Groot Uitvaart

Over

Over De Groot Uitvaart

De eigenaren van de onderneming Henk en Mees de Groot zien er op toe dat elke uitvaart zorgvuldig overeenkomstig de wens van de overledene en nabestaanden verloopt.

Hulp daarbij is dat alle zaken rondom een overlijden helder onder de aandacht worden gebracht en met de nodige zorg worden behandeld. Op de website zijn veel van deze zaken met de bijbehorende keuzes in beeld gebracht.

Onze dienstverlening is afgestemd op de persoonlijke benadering en invulling of uitvoering van de wensen. Veel van de klanten van De Groot Uitvaart komen voort uit de eerder verzorgde uitvaarten. M.a.w. men was zeer tevreden over het verloop van een uitvaart. Dat blijkt vaak de reden te zijn dat ook nu mensen kiezen voor De Groot Uitvaart.

De Groot Uitvaart legt zich er vooral ook op toe om mensen te helpen van te voren na te denken over hun eigen uitvaart. Middels het wensenformulier of een oriënterend gesprek worden mensen geholpen om veel zaken goed in kaart te brengen zodat men er niet meer aan hoeft te denken. Dit wordt zeer gewaardeerd door belanghebbenden en toekomstige nabestaanden. De Groot Uitvaart is verbonden bemiddelaar voor LIFETRI verzekeringen

De Groot Uitvaart

Historie

De Groot Uitvaart is een echt familiebedrijf. Ruim 80 jaar geleden legde de heer De Groot sr. de basis voor het uitvaartbedrijf en kreeg hij het vertrouwen van de bewoners van Huizen en in de verdere regio.

Momenteel staat de derde generatie De Groot aan het roer. Zij zetten de traditie van “opa” De Groot op een eigentijdse manier voort. Net als vele jaren geleden zorgen ze ervoor dat iedere uitvaart stijlvol en respectvol verloopt.

Nieuw uitvaartcentrum

In 2008 is het Uitvaartcentrum ingrijpend verbouwd. Wij hebben deze verbouwing laten uitvoeren om betere dienstverlening mogelijk te maken. Naast een volledig uitgerust Uitvaartcentrum  wat geschikt is voor opbaring van overledenen, afscheidsdiensten en catering beschikken wij o.a. ook over familiekamers.

De familiekamers bevinden zich in een voor de nabestaanden toegankelijk gedeelte van het Uitvaartcentrum. Na het overlijden kan de overledene hier worden opgebaard. De nabestaanden krijgen een sleutel overhandigd waarmee zij zelf bepalen  wanneer men bij de overledene aanwezig is. De familiekamers zijn volledig uitgerust voor een verblijf dat de hele dag kan duren. Zo beschikken de kamers over een keuken, een slaapplek, airconditioning en een radio-, TV- en internetaansluiting. Daarnaast is onze dienstverlening eveneens afgestemd op levering van herdenkingssieraden, grafmonumenten en urnen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Werkgebied

Huizen, Blaricum, Laren, Naarden, Bussum, Eemnes en overige plaatsen in ‘t Gooi. Onze dienstverlening is in overleg ook mogelijk elders in Nederland.

Samenwerken met Lifetri

De aanleiding om met Lifetri in zee te gaan is mede tot stand gekomen vanwege het product van Lifetri. Nu ook de consumentenbond in haar onderzoek het predicaat “prima keus” gaf aan de verzekering van Lifetri, bestond er voor een particuliere onderneming als de onze geen enkele reden om niet samen te gaan werken. Als de consument voor ons kiest en onze naam en de gewenste dienstverlening staan op de polis van Lifetri vermeld biedt dit voor de toekomst veel perspectief. Daarnaast is Lifetri zeer sterk bezig om zich te profileren als een verzekeraar met een echt maatwerkproduct waarbij de nabestaanden niet voor grote verassingen komen te staan.

  • De Groot Uitvaart in Huizen
  • De Groot Uitvaart
  • De Groot Uitvaart
  • De Groot Uitvaart
  • De aula in het uitvaartcentrum van De Groot Uitvaart in Huizen
  • De Groot Uitvaart
  • De huiskamer bij De Groot Uitvaart
  • De huiskamer van De Groot Uitvaart uit Huizen is van alle gemakken voorzien
  • De Groot Uitvaart