Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming

Over

Over Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming

Begrafenis en Crematieonderneming Theo Arts helpt nabestaanden al 25 jaar bij het respectvol regelen en uitvoeren van de uitvaart van hun dierbare.

Dit doen we op een menselijke manier door persoonlijke zorg te besteden aan de laatste wensen van de overledene, aan de wensen van de nabestaanden, aan het afscheid zelf, aan de faciliteiten die wij nabestaanden ter beschikking stellen en aan de zorg na de uitvaart.

Wij beschikken over een modern uitvaarthuis met smaakvol ingerichte 24 uurskamers, een aula voor het houden van diensten en een ruime koffiekamer. Ook beschikken wij over een ruime collectie urnen en assieraden.
Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming

Geschiedenis

Eind jaren '70 werkte Theo Arts als taxichauffeur bij taxibedrijf Stoks in Venray. Dit bedrijf had ook een rouwauto en hierdoor kwam hij in contact met het vak uitvaartverzorger. Het leek Theo een dankbaar beroep en daarom begon hij met een opleiding tot uitvaartverzorger. In 1980 slaagde hij en al snel had hij een baan als uitvaartverzorger bij het toenmalige uitvaartbedrijf Ardanta. Om diverse redenen besloot Theo te stoppen en te verhuizen van Venray naar Horst, waar nog geen uitvaartonderneming was gevestigd.

Theo en Anny Arts begonnen op 1 April 1989 aan de keukentafel van hun toenmalige woning aan de Jan van Eechoudstraat in Horst hun eigen Begrafenis en crematieonderneming en het was gelijk een succes.

De onderneming was gebaseerd op het regelen van uitvaarten op een persoonlijke en menselijke manier, met veel aandacht voor de wensen van de overledene, veel aandacht voor de wensen van de nabestaanden, veel aandacht voor de afscheidsdienst en veel aandacht voor de faciliteiten die aan de nabestaanden ter beschikking gesteld werden.
En dat doen ze nog steeds zo.

Sinds 1 oktober 2011 hebben wij een modern Uitvaarthuis waar wij u gastvrij kunnen ontvangen. Ook is er een vestiging in Venray en een vestiging in Nieuw Bergen.

Uitvaartverzekering

Wij werken al een aantal jaren samen met Lifetri Uitvaartverzekeringen. Omdat Lifetri haar verzekeringspakketten aanpast aan de lokale tarieven betalen mensen nooit teveel , maar zijn wel altijd voldoende verzekerd. Wij missen dit vaak bij andere verzekeringsmaatschappijen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming
  • De aula van het uitvaartcentrum in Horst
  • Opbaarkamer
  • Opbaarruimte
  • Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming
  • Theo Arts
  • Theo Arts Begrafenis en crematie onderneming
  • De deelname van Theo Arts aan de Lifetri Rouwauto Rit