Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging EHBC

Over

EHBC uitvaartverzorging

De Eerste Hoornsche Begrafenis- en Crematieverzorging, opgericht in 1894, beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Hoorn aan het Achterom 3-5-7.

Het uitvaartcentrum is gehuisvest in een monumentaal pand, met een geheel eigen uitstraling. Al meer dan 115 jaar staan wij garant voor een zo goed mogelijke begeleiding bij een sterfgeval en alle bijkomende zaken.

E.H.B.C. beschikt niet alleen over een aula voor condoleancebezoeken maar heeft in het pand ook drie verschillende sleutelkamers tot haar beschikking. Nabestaanden kunnen deze kamer gebruiken tot aan de dag van de uitvaart en krijgen een sleutel om in deze kamer te komen. Hierdoor kunnen zij 24 uur per dag op bezoek bij hun dierbare komen, hoe vaak en hoe lang ze dat willen. Alle sleutelkamers zijn voorzien van koffie- en theemachine, koelkast met frisdrank, bier en wijn en zijn zodanig ingericht dat ook een lang verblijf aangenaam is. De kamers zijn allemaal verschillend ingericht, zo is er een moderne, een klassieke en een neutrale inrichting.

Uitvaartverzorging EHBC

Vrije keuze uitvaart

Naast de samengestelde "totaal pakketuitvaarten" bied E.H.B.C. ook de "vrije keuze" uitvaart. Het woord zegt het al; vrije keuze, U vult de uitvaart geheel naar eigen wens of naar wens van de overledene. De kosten van de uitvaart worden dan berekend aan de hand van onze tarievenlijst, die op de site te vinden is. Uiteraard worden alleen posten in rekening gebracht die er afgenomen worden.

Steeds vaker willen nabestaanden de uitvaart helemaal zelf organiseren. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Indien u zelf de uitvaart organiseert kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vervaardigen van rouwkaarten of huur van een koeling ten behoeve van thuisopbaring.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van de uitvaart te dekken.

  • Uitvaartverzorging EHBC
  • De regentenkamer van Uitvaartverzorging EHBC
  • De Vicq kamer van Uitvaartverzorging EHBC
  • De statierouwauto bij Uitvaartverzorging EHBC
  • De EHBC uitvaartwinkel