Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Martien Weel Uitvaartzorg

Over

Over Martien

Wij verzorgen begrafenissen en crematies in Hoorn en heel West-Friesland (van Heerhugowaard tot aan Enkhuizen). Kleinschalig en persoonlijk, afgestemd op de wensen van de mensen.

Door deze kleinschalige en persoonlijke aanpak kunnen wij goedkoop werken. Vanuit een verleden als voorlichter en onderzoeker in de landbouw is Martien Weel in 1999 begonnen als zelfstandig uitvaartondernemer. Martien zelf, zijn echtgenote Marian en een keur aan gastvrouwen, dragers, chauffeurs en verzorgers zijn actief binnen de onderneming.

Martien Weel Uitvaartzorg levert het volledige pakket aan producten en diensten van overlijden tot en met de uitvaart. Dat wil zeggen de laatste verzorging en opbaring, rouwdrukwerk, bloemen, diverse vervoersmogelijkheden, de samenstelling van de uitvaartplechtigheid en voorgaan bij de uitvaart. Enkele weken na de uitvaart is er nog een nagesprek.

Mensen kiezen voor Martien Weel Uitvaartzorg voornamelijk op basis van aanbeveling. Met zijn rust en ervaring stelt hij mensen op hun gemak. Op de achtergrond maar voelbaar aanwezig leidt hij de mensen door de dagen van het afscheid.

Martien Weel Uitvaartzorg

Uitvaartverzekeringen

Lifetri werkt vanuit de filosofie dichtbij en vertrouwd en dat spreekt ons aan. Uitgaande van regionale gebruiken en regionale prijzen komen tot maatwerk. Onze samenwerking strekt tot wederzijds voordeel. 1+1=3

  • Martien Weel Uitvaartzorg
  • Martien Weel Uitvaartzorg