Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Brouwer Uitvaartzorg

Over

Uitvaartzorg Brouwer

Uitvaartzorg Brouwer kenmerkt zich door de onafhankelijke, persoonlijke, betrokken en zorgvuldige dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.

U hebt de vrije keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. Wij kunnen werken met een scherpe prijsstelling. Dat komt mede doordat wij geen eigen wagenpark en geen gebouwen hebben.
Wij huren alles in wat voor een goed verloop van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken samen met uitsluitend gediplomeerd en zelf opgeleid uitvaartpersoneel. In een gebied dat zich globaal een uur rond Hoogezand - Sappemeer uitstrekt.

 

logo uitvaartzorg brouwer

Historie

De basis is gelegd door Jan Redeker (geb. 20 juli 1917 - overl. 7 februari 1997). Jan Redeker was eerst werkzaam in de uitvaart als vertegenwoordiger en verzekeringsadviseur ("leden aanzegger"); van 1950 tot 1968. In 1968 is hij als uitvaartverzorger begonnen bij de Onderlinge Uitvaartvereniging Sappemeer U.A. Vanaf 1970 kwamen o.a. de verzekerden van AVVL erbij.

De schoonzoon van Jan Redeker, Jan Brouwer (geb. 20 december 1943) nam alle werkzaamheden in 1981 over. Hij ging ook o.a. de uitvaarten verzorgen voor Uitvaartvereniging “Siddeburen - Tjuchem en Omstreken”. Jan Brouwer heeft, na 27 jaar als zelfstandig uitvaartondernemer gewerkt te hebben, op 20 december 2008 afscheid genomen. Hij zal alleen nog als kistdrager bij begrafenissen werkzaam zijn.

De zoon van Jan Brouwer, Klaasjan Brouwer (geb. 20 maart 1970) heeft op 1 januari 2009 alle werkzaamheden overgenomen onder de naam Uitvaartzorg Brouwer. Hij is al sinds eind jaren 90 werkzaam in de uitvaart en heeft o.a. gewerkt bij crematorium Groningen, crematorium Stilleweer te Appingedam, Yarden Uitvaartzorg Groningen en bij Uitvaartverzorging J. Brouwer v.o.f. te Sappemeer.

Werkwijze Brouwer Uitvaartzorg

Uitvaartzorg Brouwer kenmerkt zich door de onafhankelijke, persoonlijke, betrokken en zorgvuldige dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau. Wij kunnen alles voor u verzorgen, maar u mag/kunt natuurlijk ook heel veel zelf of samen met ons doen. U bepaald wat wij doen en in welk tempo. Wij verzorgen uitvaarten voor ieder budget, wij kijken samen met de nabestaanden naar de mogelijkheden en wensen.

We verzorgen uitvaarten in de provincie Groningen en de kop van Drenthe; Hoogezand-Sappemeer en omstreken. Wij verzorgen ongeveer 150 uitvaarten per jaar waarvan ongeveer 60 procent crematies en 40 procent begrafenissen.

 

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Brouwer Uitvaartzorg
  • Brouwer Uitvaartzorg
  • keurmerk