Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Dunweg uitvaartzorg

Over

Het regelen van een uitvaart is voor velen geen dagelijks werk. Daarom brengt Dunweg Uitvaartzorg alle zaken rondom de uitvaart open en transparant ter sprake.

Zo willen wij een bijdrage leveren aan de openheid rondom uitvaarten. Dit vindt u terug in onze kernwaarden: persoonlijk, stijlvol, kwalitatief, betrokken, betrouwbaar, professioneel en flexibel.
Dunweg uitvaartzorg

<span>Historie Dunweg uitvaartzorg</span>

Dunweg uitvaartzorg is opgericht in 1911 door de heren J. F.  Dunweg, S. Zijp en Tolenaars. De Eerste Hoofddorpse Begrafenis Onderneming was de naam. Er was behoefte aan professionalisering van het regelen van een uitvaart aangezien de burenhulp langzaam verdween. Rond de jaren zestig nam zoon Teun Dunweg het bedrijf over en veranderde de naam in Dunweg’s begrafenis en crematieassociatie. In 1973 kwam Wim van der Pijl bij het bedrijf werken en zette dit in 1975 voort. In 2001 heeft zijn zoon Alexander van der Pijl het bedrijf voortgezet.

Familiebedrijf

Mensen die onze begeleiding hebben meegemaakt ervaren ons als een onafhankelijk familiebedrijf met een goede reputatie. Die is gebaseerd op onze professionaliteit en persoonlijke begeleiding. We werken nauw samen met andere vakmensen die kwaliteit even hoog in het vaandel hebben staan als wij.

Alle medewerkers zijn natuurlijk op de hoogte van alles wat mogelijk is. Wat meer is: ze hebben daadwerkelijk interesse in u en aandacht voor u. Ze weten als geen ander hoe ze een uitvaart tot in de puntjes moeten verzorgen. Ze ondersteunen de nabestaanden; emotioneel én praktisch. Ze staan met beide benen op de grond, zijn doortastend en staan garant voor die persoonlijke aandacht waar op dat moment behoefte aan is.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaart in regio Amsterdam

Dunweg Uitvaartzorg verzorgd uitvaarten in de regio Amsterdam, Haarlemmermeer, Duin en Bollenstreek, Rijn en Veenstreek, rondom Alphen aan de Rijn. Wij hebben vestigingen in Hoofddorp, Lisse en Nieuwkoop.

Dunweg Uitvaartzorg werd in 2011 Ondernemer van het jaar in de Haarlemmermeer. In 2012 won Dunweg Uitvaartzorg de publieksprijs van Noord-Holland.

Samenwerking Lifetri uitvaartverzekering

Wij werken al zeer veer jaren samen met Lifetri. Zij zijn helder in de uitvaartverzekeringen en weten zeer nauwkeurig wat een uitvaart plaatselijk kost. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijke oplossing aangeboden op verzekeringsgebied.

  • Dunweg uitvaartzorg
  • Dunweg uitvaartzorg
  • Dunweg uitvaartzorg
  • Dunweg uitvaartzorg
  • Dunweg uitvaartzorg