Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Mereboer

Over

Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering. En die moet mooi zijn. Waardig en warm. Wie een dierbare verliest, wil op zijn of haar eigen manier afscheid nemen. Zij worden daarbij geholpen door mensen die begrijpen wat verdriet is. Wij helpen nabestaanden stap voor stap op weg om een mooie uitvaart voor te bereiden, persoonlijk en met oog voor detail. Die ene bloem uit de tuin van de overledene op de kist, dat muziekstuk waar hij of zij zulke mooie herinneringen aan had, of een passende tekst op de rouwkaart. Wij denken met je mee over het laatste afscheid.

Vader op zoon, zoon op dochter. Mereboer Uitvaartzorg ontzorgt. Regelt en verzorgt al ruim zestig jaar uitvaarten in de kop van Noord-Holland. Deskundig, vertrouwd en dichtbij. Ons familiebedrijf kent een geschiedenis die zijn ontstaan vindt in 1952. Waarin Jochem Mereboer, die de algemene begraafplaats in Anna Paulowna onderhield, besloot meer te doen voor de nabestaanden. Hij richtte zijn eigen begrafenisonderneming op. In 1976 nam zoon Hans Mereboer het roer met zijn vrouw Lydia over. Al snel volgde zoon Richard en dochter Jorieke. Inmiddels staat Richard aan het roer.

Van het gesprek vooraf waarin we bespreken wat de wensen zijn tot de uiteindelijke plaatsing van een grafmonument. Wij kunnen alles uit handen nemen. Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Is er een uitvaartverzekering, begraven, cremeren, welke wensen had de overledene? Al die vragen in de dagen na het overlijden, terwijl je alleen bezig wilt zijn met de rouw, het verdriet. Het is fijn als er dan iemand is die kan helpen met ontzorgen. Die je bij de hand neemt en alles wat geregeld en bedacht moet worden helder op een rijtje zet, zodat jij in alle rust een mooie uitvaart kunt voorbereiden. Wij zetten ons in voor een mooie uitvaart met oog voor detail.

In Anna Paulowna en Den Helder heeft Mereboer Uitvaartzorg eigen uitvaartcentra, namelijk Uitvaartcentrum Anna Paulowna aan de Middenweg 17 en uitvaartcentrum De Binnenstad, Spoorgracht 6 in Den Helder. Op Wieringen beheert de onderneming uitvaartcentrum De Horizon aan de Noordburenweg te Hippolytushoef.

De onderneming biedt een compleet pakket aan omtrent uitvaartverzorging. Zo is er de regeling en uitvoering van een uitvaart, de zorg na een uitvaart, het vervaardigen van rouwdrukwerk, het vervoer van een overledene met daarbij enkele volgauto´s voor nabestaanden, het beheer van uitvaartcentra, het onderhouden en beheren van begraafplaatsen en tot slot de verkoop van grafmonumenten en grafaccessoires in een onderdeel van Mereboer Uitvaartzorg genaamd Merito Grafmonumenten.

Werkgebied

Wij zijn actief in regio Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Den Oever, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Nieuwe Niedorp, Oosterland, Oude Niedorp, Slootdorp, Van Ewijcksluis, ’t Veld, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind, Den Helder, Julianadorp, Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Krabbendam, Oudesluis, Petten, Schagen, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Stroet, Tuitjenhorn, Valkkoog, Waarland, Warmenhuizen, ‘t Zand

Team Mereboer

Er zijn vijf uitvaartleiders, Jaap, Cathy, Jeanet, Catrien en Daniëlle.
Daarnaast zijn er twee chauffeurs, Jan en René, twee verzorgsters, Jeannet en Jolanda, twee gastvrouwen, Truus en Maureen, twee kantoormedewerkers, Tineke en Jorieke, en één leidinggevende, Richard.

Kwaliteit

We verzorgen 350 uitvaarten per jaar, waarvan 75% crematies en 25% begrafenissen. Er is een stijgende lijn bij crematies. Wij zijn trotse bezitter van het Keurmerk Uitvaartzorg. De uitvaartleiders zijn geregistreerd in het Register Uitvaartverzorgers.

Uitvaartverzorging Mereboer
  • team
  • kist
  • bos
  • rouwauto