Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Mereboer

Over

Sinds 1976 heeft Hans Mereboer het bedrijf overgenomen van zijn vader Jochem. In de loop der jaren kwamen zijn echtgenote Lydia Mereboer - Koorn en zijn zoon Richard Mereboer in de zaak.

Van een eenmanszaak groeide het bedrijf uit tot een uitvaartonderneming met in totaal tien fulltime medewerkers en daarbij een aantal parttime krachten. In juli 2008 is de dochter van Hans en Lydia, Jorieke Mereboer, ook in de onderneming komen werken. Zij verzorgt het drukwerk, doet de planning van de uitvaarten en legt dossiers aan. Te zijner tijd zal ook zij als firmant intreden en de leiding in de uitvaartzorg overnemen van haar vader.

In Anna Paulowna en Den Helder heeft Mereboer Uitvaartzorg eigen uitvaartcentra, namelijk Uitvaartcentrum Anna Paulowna aan de Middenweg 17 en uitvaartcentrum De Binnenstad, Spoorgracht 6 in Den Helder. Op Wieringen beheert de onderneming uitvaartcentrum De Horizon aan de Noordburenweg te Hippolytushoef.

De onderneming biedt een compleet pakket aan omtrent uitvaartverzorging. Zo is er de regeling en uitvoering van een uitvaart, de zorg na een uitvaart, het vervaardigen van rouwdrukwerk, het vervoer van een overledene met daarbij enkele volgauto´s voor nabestaanden, het beheer van uitvaartcentra, het onderhouden en beheren van begraafplaatsen en tot slot de verkoop van grafmonumenten en grafaccessoires in een onderdeel van Mereboer Uitvaartzorg genaamd Merito Grafmonumenten.

Uitvaartverzorging Mereboer
  • Kantoor van Mereboer Uitvaartzorg
  • De aula van Uitvaartverzorging Mereboer in Anna Paulowna
  • De aula van Uitvaartverzorging Mereboer in Anna Paulowna
  • Het uitvaartcentrum van Mereboer Uitvaartzorg in Anna Paulowna
  • Uitvaartverzorging Mereboer is actief in Westerland