Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure B.V.

Over

Over Van Vuure

Eigentijds en vooruitstrevend. Uitvaartverzorging Van Vuure is een ondernemend en innovatief familiebedrijf.

Zij bieden u de mogelijkheden van nu. Zoals moderne, smaakvol gestileerde afscheidskamers en professioneel rouwdrukwerk dat zij in eigen beheer voor u verzorgen.

Het team bestaat uit 20 medewerkers. Jong en oud, mannen en vrouwen, allen met hun eigen achtergrond. Zij zijn iedere dag bevlogen met hun werk bezig en worden frequent bijgeschoold. U merkt daardoor in alles het verschil dat Uitvaartverzorging Van Vuure maakt. Van de communicatie en ondersteuning tot de perfecte afwikkeling van een uitvaart.

Een uitvaart is tegenwoordig steeds vaker een zeer persoonlijk laatste afscheid. Door de toegenomen belangstelling én het doorbreken van het taboe rondom het overlijden, zijn er in de afgelopen jaren veel unieke initiatieven ontstaan om ieder de mogelijkheid te bieden de uitvaart zo in te richten en uit te voeren, dat deze past bij zijn of haar identiteit. U kunt bij ons kiezen wat bij u past. Livemuziek, een voordracht van de kinderen bij de uitvaart, op maat gemaakt rouwdrukwerk met een persoonlijke foto of afbeelding… Uiteraard kunt u al uw wensen vooraf met ons bespreken.

Uitvaartverzorging Van Vuure heeft zeven eigen uitvaartcentra in het Gooi: Hilversum, Bussum, Laren, ’s-Graveland, Muiden, Muiderberg en Weesp.

Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure B.V.

Historie

De historie van Uitvaartverzorging Van Vuure gaat al meer dan 100 terug en bepaalt tot op de dag van vandaag het denken en doen van Uitvaartverzorging Van Vuure. Een familiebedrijf pur sang. De oprichter Dirk van Vuure was afkomstig uit de Zaanstreek en vestigde zich in 1896 als verzekeringsagent in Hilversum. In datzelfde jaar werd hij aanspreker bij de Hilversumsche Begrafenisvereniging.

In de dertiger jaren bouwde hij een innovatief rouwcentrum in Hilversum, naar voorbeelden uit het buitenland. In 1954 werd het tweede rouwcentrum geopend aan de Generaal De la Reylaan in Bussum en in 1976 de derde vestiging, aan het Noordereinde te ’s-Graveland. In 2001 openden we de vierde locatie, de Eemnesserweg in Laren. Gevolgd door Muiden en Muiderberg in 2011. In juni 2013 is daarbij gekomen een vestiging in Weesp.

Stap-voor-stap is Van Vuure één van de meest toonaangevende Nederlandse uitvaartondernemingen geworden, en nog altijd volledig in particuliere handen. Persoonlijk en betrokken. Toen en nu.

De privésuites

Op een goede manier afscheid nemen van uw dierbare overledene is één van de belangrijkste onderdelen van de rouwverwerking voor de nabestaanden. Om dit in alle rust te kunnen doen, heeft Uitvaartverzorging van Vuure zowel in Hilversum als in Laren NH enkele privésuites ingericht, waar familie, vrienden en bekenden 24 uur per dag terecht kunnen.
Een privésuite is een huiselijke, prettig ingerichte ruimte, die exclusief voor u, uw familieleden en andere nabestaanden gereserveerd kan worden. De privé-suite  geeft u het gevoel van een opbaring thuis, maar dan met de wetenschap dat de mensen en de faciliteiten van Uitvaartverzorging  Van Vuure tot uw beschikking staan. Wilt u de privé-suites eens komen bekijken of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten, neem dan contact op met één van onze medewerkers.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartverzekering

De natura verzekering van Lifetri sluit goed aan bij onze persoonlijke dienstverlening. Er wordt niet standaard verzekerd, maar alles is maatwerk. Daarnaast is Lifetri door de Consumentenbond beoordeeld als zijnde “prima keus”.

  • De medewerkers van Van Vuure
  • De aula in Hilversum Van Vuure
  • De privé suites