Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

De Jongh Uitvaartverzorging

Over

Over De Jongh Uitvaartverzorging

De Jongh Uitvaartverzorging is een organisatie die flexibel kan inspelen op al uw persoonlijke wensen. Zij kunnen innovatieve oplossingen aanreiken om uitvaarten nog persoonlijker te maken.

Geen standaard uitvaart, maar een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Dat is hun uitgangspunt. Zij hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk in eigen beheer te doen. Vervoer, drukwerk, kisten, dragers; alles hebben zij zelf in huis waardoor ze minder afhankelijk van derden. Dit dat levert de hoogste kwaliteit én maatwerk op. De eigenaren van het bedrijf zijn Marco en Elly de Jongh.

Kwaliteit is beschikbaar voor iedereen. Of u nu een groot of klein budget te besteden heeft, u kunt bij ons terecht. Ook een klein budget hoeft geen afbreuk te doen aan de kwaliteit en service. Een verzorgde uitvaart van a tot z, volledig op maat.

Wij houden van ons werk. Het bijstaan en begeleiden van mensen die een verdrietige periode in hun leven moeten overbruggen, is voor ons een zeer dankbare taak. Dat willen we met waardigheid, respect en persoonlijke aandacht doen. Geen standaard uitvaart, maar een afscheid waarmee recht gedaan wordt aan de overledene. Dat is ons uitgangspunt. Onze dienstverlening kunnen we aanbieden in alle plaatsen tussen Alkmaar  en Amsterdam.

De Jongh Uitvaartverzorging

Keurmerken

Voor de consument is het van groot belang dat een uitvaartonderneming het Keurmerk Uitvaartzorg draagt. De Jongh Uitvaartverzorging is SKU keurmerkhouder en vindt dat het voor de consument van groot belang dat een uitvaartonderneming het Keurmerk Uitvaartzorg draagt.

Het Keurmerk staat immers garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. De SKU hanteert strenge normen en een omvangrijk pakket eisen waaraan een uitvaartonderneming moet voldoen.

Samenwerking

De Nederlandse Uitvaartverzekering Maatschappij, kortweg Lifetri, is thuis in de regio. Al ruim 60 jaar biedt Lifetri een pakketverzekering, waarin verzekerden zelf kunnen aangeven waarvoor ze verzekerd zijn. In samenspraak met plaatselijke uitvaartverzorgers zorgt Lifetri ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Aula in Castricum
  • Marco en Elly de Jongh
  • Uitvaartcentrum Heemskerk
  • De Jongh Uitvaartverzorging