Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging

Over

Over Op het Broek Uitvaartverzorging

Waardig ontzorgen van nabestaanden en zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken naar het afscheid en dat dit afscheid ook bijdraagt aan de verwerking van het verlies…

Een intieme afscheidsdienst, met een klein gezelschap, in één van onze uitvaartcentra zorgt vaak voor een hele spontane en aparte viering, met juist alleen die mensen die je er echt bij wilt hebben. Men waant zich bijna in een grote “huiskamer” met centraal de dierbare overledene en daar omheen zijn geliefden.

Veel mensen hebben vaak al goed nagedacht over hun wensen, soms zelfs al met ons besproken vóór het overlijden en indien gewenst eventueel vastgelegd. Aan ons de taak om zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’ en de wensen tot uitdrukking te laten komen. Dat kan zijn het helpen bij het maken van allerlei keuzes met betrekking tot de uitvaart zelf tot en met het regelen van de boedelruiming of contacten leggen met een administratiekantoor om zaken rondom de afhandeling van de erfenis.

Tijden zijn veranderd. In onze huidige hectische en digitaal georiënteerde maatschappij is het juist belangrijk om voor de nabestaanden die rust te creëren en is het verlangen naar persoonlijke benadering zeer groot.

Onze kracht zit juist in de flexibiliteit en ervaring, die we als familiebedrijf kunnen bieden, waardoor mensen zich niet gejaagd voelen, maar juist meer tijd krijgen om rustig afscheid te kunnen nemen en bij “het moment zelf” stil te staan. In combinatie met het gebruik van de huidige technieken; zoals ons digitaal condoleanceregister, zelf ontworpen drukwerk etc… gaan wij zeker ook met onze tijd mee.

Voor de toekomst hebben we nog veel ideeën om de uitvaart optimaal persoonlijk te maken. Ieder mens is uniek, daarom dient een afscheid ook bijzonder te zijn, intens en betrokken. Samen met onze medewerkers dragen wij hier zorg voor. We staan overal open voor en niets is ons teveel. Via het aangesloten netwerk van Requiem hebben we de International Funeral Award gewonnen.

Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging

Geschiedenis

Van origine is het een echt Roermonds bedrijf, gestart vanaf de Roerkade. In 1903 verkreeg opa Graadje Op het Broek het eigendom van een stalhouderij met koetsen, rijtuigen en ook een lijkkoets.

Anno 2014, honderd-en-elf jaar later, zijn wij een gevestigde naam binnen de uitvaartverzorging en beschikken we over twee sfeervolle en compleet uitgeruste uitvaartcentra, niet ver van Roermond vandaan, in Buggenum en Heel en en alsmede hebben we twee overnames gedaan van Laudatio Algemene Uitvaartbegeleiding te St. Odiliënberg en Begrafenisonderneming Engelen te Roermond.

Professionele medewerkers

Wij werken met een enthousiast team van in totaal 13 medewerkers. en gezamenlijk dragen zij zorg om de overledene een waardig en gepast afscheid te geven en hun naasten op een respectvolle en warme manier bij te staan. Onze uitvaartverzorgsters treden op de voorgrond als ze samen met de families de uitvaart regelen. Andere medewerkers blijven op de achtergrond. Maar voor ieder van hen is de doelstelling hetzelfde: zorgen voor de nabestaanden, zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terug kijken naar het afscheid en dat dit afscheid ook bijdraagt aan de verwerking van het verlies.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartverzekeringen

Lifetri is een transparante, eerlijke en een fijne partner in verzekeringen.

  • Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging
  • Patrick Op het Broek
  • Uitvaartverzorgsters  Marianne Loijen, Rian Schroën-van Balen en Marga van de Venne-Smeets
  • Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging
  • Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging
  • Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging
  • Op het Broek-, Laudatio-, Engelen Uitvaartverzorging