Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Hattem

Uitvaartvereniging

De Laatste Eer Hattem

Begrafenisvereniging De Laatste Eer Hattem, verzorgt in overleg met de nabestaanden de uitvaart voor zowel leden als niet-leden met als basis “van elkaar met elkaar” (Noaberschap). Aangezien wij een vereniging zijn, hebben wij geen winstoogmerk.

Uitvaartvereniging De Laatste Eer voor Hattem e.o. is opgericht in 1924. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie voor uitvaartorganisaties NARDUS en werken via de gedragscode van deze organisatie.

Via ons centrale meldnummer dat dag en nacht bereikbaar is, krijgt u bij een overlijden direct contact met één van onze uitvaartverzorgsters. In overleg met de nabestaanden adviseren en regelen zij de gewenste uitvaart en wordt een raming gegeven van de te verwachten kosten. Daarbij is ons uitgangspunt dat de nabestaanden te maken krijgen met één persoon die de uitvaart van begin tot eind begeleidt. Ook beschikken wij in ons uitvaartcentrum over een familiekamer waarin de overledene op elk gewenst tijdstip van de dag kan worden bezocht zonder tussenkomst van medewerkers van de vereniging.

Uitvaartvereniging DLE Hattem
Hattum en omstreken

Werkgebied

Wij werken in Hattem en omstreken. Met elkaar, als medewerkers, bestuur en vrijwilligers, zetten wij ons in om het gewenste afscheid mogelijk te maken.

Doordat wij lid zijn van NARDUS zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, zodat u verzekerd bent van eventuele bijstand van deze ombudsman. De Lifetri verzekering sluit prima aan bij de diensten van Uitvaartvereniging De Laatste Eer Hattem.

  • Rouwcentrum & aula
  • Opbaarmogelijkheid
  • Rouwboeket