Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Van Noordennen B.V.

Over

Uitvaartverzorging Van Noordennen

Na een melding van overlijden zal door Uitvaartcentrum van Noordennen, onderdeel van Drechtstreek Uitvaartonderneming, een afspraak worden gemaakt om te komen tot de regeling van de uitvaart.

In dit gesprek zal worden besproken wat de wensen zijn en op welke wijze vorm gegeven moet worden aan de uitvaart, hierin zullen zij er naar streven - zoveel als mogelijk en wettelijk is toegestaan - aan de wensen tegemoet te komen. Uitvaartcentrum van Noordennen huldigt het principe dat u in geen geval voor een financiële verassing mag komen te staan. Aan de hand van uw wensen en budget bieden wij een uitvaart op maat aan met een eerlijk advies en een heldere kostenbegroting van de uitvaart.

Het uitvaartcentrum van Noordennen in Hardinxveld-Giessendam biedt een condoleanceruimte en kerkzaal voor 150 personen. Er zijn familiekamers beschikbaar. Nabestaanden kunnen hier dag en nacht terecht om ongestoord afscheid te nemen van hun dierbare. Een rechtstreekse uitzending van de rouwdienst via kerktelefoon of internetzender is mogelijk. Het uitvaartcentrum Lingewaal in Herwijnen biedt een condoleanceruimte en kerkzaal voor 100 personen. Een rechtstreekse uitzending van de rouwdienst via kerktelefoon of internetzender is mogelijk.

Om de kwaliteit van uitvaartverzorging te waarborgen is Uitvaartcentrum van Noordennen aangesloten bij de Nederlandse Kwaliteitsraad Uitvaartverzorging (NKU). In 2009 werd, na uitgebreide audits door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU)het Keurmerk Uitvaartzorg toegekend. Aan het keurmerk zijn hoge kwaliteitseisen verbonden.

Uitvaartcentrum van Noordennen, is als onderdeel van Drechtstreek Uitvaartonderneming en actief in geheel de Drechtstreek

Waarom Lifetri?

Lifetri biedt als enige in Nederland een Uitvaartverzekering aangepast naar de wensen van de verzekerde en past deze jaarlijks aan het dan geldig prijsniveau aan.

  • Het uitvaartcentrum van Uitvaartverzorging Van Noordennen
  • Uitvaartcentrum Van Noordennen
  • Aula bij Van Noordennen Uitvaartverzorging
  • De ontvangsruimte in het uitvaartcentrum