Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Brouwer de Koning

Over

Uitvaartverzorging Brouwer de Koning is een deskundige uitvaartonderneming met ervaren medewerkers. Alle dienstverlening wordt gedaan in eigen beheer; van rouwdrukwerk tot koffietafel, van laatste verzorging tot eigen dragers.

Vanzelfsprekend is uitvaartverzorging iets waar mensen op moeten kunnen vertrouwen. Daarin heeft Uitvaartverzorging Brouwer de Koning zijn sporen al verdiend en zal er alles aan doen om het in hun gestelde vertrouwen niet te beschamen.

Uitvaartverzorging Brouwer de Koning is een middelgrote onderneming en verzorgt circa 200 uitvaarten per jaar in Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Alphen aan den Rijn en de omliggende gebieden. Dit doen de 4 uitvaartleiders en 20 dragers en overig personeel met volle toewijding.

Mogelijkheden

Laatste verzorging
De medewerkers van Uitvaartverzorging Brouwer de Koning beschikken over de vereiste kennis en deskundigheid om het lichaam van de overledene in een zo goed mogelijke conditie te houden, zodat nabestaanden in de gelegenheid gesteld kunnen worden om afscheid te nemen. Ook kunnen nabestaanden meehelpen de overledene te verzorgen, of aanwezig zijn bij het wassen en kleden. Nabestaanden die niet aanwezig zijn bij de laatste verzorging kunnen vertrouwen op onze zorgzame, respectvolle en stijlvolle werkwijze.

Opbaring
Er zijn verschillende mogelijkheden voor opbaring. De overledene kan thuis op bed opgebaard worden met speciale koeling. Thuis opbaren in een kist met koeling is ook mogelijk. Altijd kijken we samen met u wat u wenst en wat mogelijk is. Elke dag is er controle. Voor de opbaring in een rouwkamer kunnen nabestaanden kiezen voor een rouwcentrum in de regio. In speciaal ingerichte opbaarkamers kunnen nabestaanden afscheid nemen van de overledene. Er zijn opbaarkamers waar nabestaanden vierentwintig uur per dag naar binnen kunnen, hier wordt een sleutel verstrekt zodat op elk moment van de dag naar de overledene gegaan kan worden.

Uitvaartplechtigheid
Uitvaartverzorging Brouwer de Koning draagt er zorg voor dat de uitvaartplechtigheid overeenkomstig de wens van de overledene of nabestaanden waardig verloopt.
Dit doen zij met betrokkenheid, respect voor emoties en een hoog niveau van dienstverlening. Dit kan zijn voor een plechtigheid met veel genodigden waaronder een groot aantal mensen die het woord willen richten tot de aanwezigen, dan wel alleen voor een klein gezelschap.

  • Uitvaartverzorging Brouwer de Koning