Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartvereniging Hauwert

Over

Uitvaartvereniging Hauwert

Uitvaartvereniging stelt zich ten doel om een uitvaart te laten verzorgen waarbij de wensen van de overledene en de nabestaanden respectvol worden ingevuld.

Dit alles zonder winstoogmerk. Met de 2 vaste uitvaartverzorgsters, Wallize de Jonge en Monica Beers biedt de vereniging een professionele uitvaartverzorging aan waarbij alles mogelijk is. Van een traditionele uitvaart met lokale gebruiken tot een wat meer eigentijdse uitvaart met hedendaagse muziek, het kan allemaal geregeld worden.

Geschiedenis

Wellicht de oudste uitvaartvereniging van West Friesland. Sinds de oprichting op 27 oktober 1913 zorgt deze kleine vereniging voor een respectvol afscheid. Met een eigen dragers team van 10 personen, een vast bestuur en een gezonde financiële huishouding ziet Uitvaartvereniging Hauwert de toekomst positief tegemoet.

Lifetri biedt onze leden een prima verzekering aan die aansluit op hun persoonlijke wensen, immers iedereen is uniek, dus waarom een verzekering niet? Daarbij is Lifetri door de consumentenbond uitgeroepen tot een “prima keus”, vanwege het meenemen van uitvaartwensen op de polis waardoor mensen niet voor verrassingen komen te staan.

  • Begraafplaats Hauwert
  • Ingang begraafplaats Hauwert
  • Kerk in Hauwert
  • Hauwert