Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Boerhaavelaan

Over

Bij Uitvaartcentrum Boerhaavelaan kunt u terecht voor de complete verzorging van alles wat er moet gebeuren tussen het moment van overlijden tot en met het moment van begraven of cremeren.

En als u dat wenst, staan de medewerkers van Uitvaartcentrum Boerhaavelaan zelfs daarna nog voor u klaar. De werkwijze van de medewerkers van Uitvaartcentrum Boerhaavelaan wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Een benadering met aandacht voor alle wensen van overledene en nabestaanden.Zo maken wij iedere uitvaart tot een persoonlijke gebeurtenis.
Uitvaartverzorging Boerhaavelaan

Geschiedenis van Uitvaartverzorging Boerhaavelaan

De historie van onze uitvaartzorg in het kort;

1959    
Dhr. J. Nijholt sr. neemt samen met dhr. J. Rolf een uitvaartbedrijf over in de stad Groningen van dhr. Gasman
1962 Dhr. J. Nijholt sr. gaat alleen verder onder de naam Assurantie en Uitvaart Nijholt
1968 Zoon Hessel Nijholt komt uit de marine en treedt toe tot het bedrijf. De naam wijzigd in Nijholt en Zn.
1973 Zoon Joop Nijholt komt bij het bedrijf in.
1975 Dhr. Nijholt sr. overlijdt. De zoons Hessel en Joop zetten het bedrijf voort.
1980 Er wordt een pand gekocht aan de Hereweg. Nog steeds wordt er gewerkt met zowel assurantiën als uitvaartverzorging.
1990 Het glas wordt geheven op de verwezenlijking van een eigen uitvaartcentrum aan de Boerhaavelaan. Hier komen alle functies samen, zoals opbaarmogelijkheden, een aula voor diensten, een eigen drukkerij, een ruime garage met eigen rouwauto’s, kantoorruimtes, catering-mogelijkheden, etc. Kortom, alles wat nodig is om aan de wensen van nabestaanden tegemoet te komen.
2005 Joyce Nijholt treedt toe tot het bedrijf, de 3e generatie

Mogelijkheden van Uitvaartverzorging Boerhaavelaan

Op het gebied van uitvaarverzorging kunnen wij u met alle diensten helpen. Van het begin tot het einde van de uitvaart, maar ook het voortraject d.m.v. informatie en voorbesprekingen en na de uitvaart met nazorg, dankbetuigingen of hulp opdministratieve gebied. Producten van ons: -kisten – kaarten-  urnen- sieraden- grafstenen enz. Uitvaartverzorging Boerhaavelaan is actief in de provincie Groningen, Groningen stad, Assen, Delfzijl /Appingedam en Winschoten.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen. Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare.
Ons uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen. Onze goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden.

Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken. Uw wensen bepalen de koers en samen komen we tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid. Wij zijn er op de momenten dat ú dat wilt. U bepaald wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Uitvaartverzorging Boerhaavelaan
  • Uitvaartverzorging Boerhaavelaan
  • Uitvaartverzorging Boerhaavelaan