Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisonderneming J. Jacobs

Over

Begrafenisonderneming Jacobs

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. De keuze van een uitvaartonderneming is niet zomaar een keuze.

Alles moet goed gaan én volgens de wens van de overledene of nabestaanden. Wij zetten ons daar persoonlijk graag voor in. 24 Uur per dag zijn wij er om u te helpen in de keuzes bij een afscheid van leven.

U neemt meestal tijd genoeg voor de voorbereiding van belangrijke gebeurtenissen. Waarom dan niet voor uw eigen uitvaart? Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn. Al uw wensen en ideeën kunt u, in alle rust en vertrouwen, met ons bespreken.

Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat de nodige aandacht te geven aan de families waar een overlijden heeft plaatsgevonden. Dat is wel een pluspunt. Op deze manier werken we in Groesbeek en wijde omgeving.

Geschiedenis

Eind 1950 nam Joop Jacobs de begrafenisonderneming over van de heer Van de Horst. Begrafenisonderneming J. Jacobs werd in en rond Groesbeek een begrip. Kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht tot in de kleinste details waren ook toen al hoofdeisen.

Eind 1981 kwam John Jacobs in het bedrijf. De uitvaartbranche maakte in die periode een snelle ontwikkeling door. Mensen stelden meer eisen aan dienstverlening, rouwbrieven en aan een uitvaartdienst. De dood werd niet meer verstopt.

Eind jaren ‘80 verhuisde onze begrafenisonderneming van de Dorpsstraat naar de Kloosterstraat. De vrouw van John Gemma Jacobs, werd een grote steun door haar administratietaken. Eind jaren ‘90 kwam er een einde aan het gebruik van de rouwkamer van Woonzorgcentrum Mariëndaal. Vanaf die tijd hebben we een eigen Rouwcentrum Sion, dat aan alle wensen én aan deze tijd voldoet. Een rouwcentrum waarmee wij 24 uur per dag bezoek aan familie en overledene mogelijk maken.

Ervaring met Lifetri

Lifetri heeft een prima verzekering waar wij met een gerust hart onze klanten naar doorverwijzen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Gemma Jacobs
  • John Jacobs
  • Uitvaartcentrum Sion