Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

De Groot Uitvaartverzorging

Over

De Groot Uitvaartverzorging is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in de regio Gorinchem.

De goede naam heeft De Groot als eerste te danken aan de medewerkers. Zij zijn in alle opzichten betrokken bij de nabestaanden. Alle collega’s spelen daarin als hecht team een belangrijke rol.
De Groot Uitvaartverzorging

Werkwijze

De Groot Uitvaartverzorging weet als geen ander dat de wensen met betrekking tot de uitvaartverzorging in de afgelopen jaren flink zijn veranderd. De mensen willen tegenwoordig graag zelf bepalen hoe hun uitvaart eruit moet komen te zien. Soms zelfs als ‘spiegel van hun leven’.
De Groot Uitvaartverzorging is sterk in traditie en wil open staan voor vernieuwing, maar het uitgangspunt van persoonlijke aandacht voor de nabestaanden zal altijd centraal staan in onze dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Samenwerking

Sinds vele jaren heeft De Groot Uitvaartverzorging een prettige en constructieve samenwerking met Lifetri Uitvaartverzekeringen. De Groot is content met Lifetri als partner op verzekeringsgebied omdat de werkwijze van Lifetri aanspreekt. Mensen kunnen, geheel volgens hun wensen, volledig op maat verzekerd worden. Zodoende weten ze precies waar ze aan toe zijn en worden nabestaanden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartbranche

Er is soms wat onduidelijkheid over het nut van uitvaartverzekeringen. De Groot Uitvaartverzorging is wat dat betreft blij met Lifetri als partner omdat de natura uitvaartverzekering van Lifetri transparant en eerlijk is. De consument kan zelf bepalen welke diensten meegenomen worden in het verzekeringspakket en betaald zodoende dus nooit voor diensten waar geen gebruik van gemaakt wordt.