Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Over

Over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers is een kleinschalige uitvaartonderneming in Geldrop. Het bedrijf verzorgt voornamelijk uitvaarten in Geldrop, Nuenen en Eindhoven.

Naast het verzorgen van uitvaarten, beschikt Uitvaartzorg Hans Raaijmakers ook over het Uitvaarthuis. Hier kunnen nabestaanden 24 uur per dag in huiselijke sfeer hun overleden dierbare bezoeken. Ook is het Uitvaarthuis geschikt voor afscheidsdiensten voor gezelschappen tot 40 personen. Op onze website kunt u zelf een digitale rondleiding door dit Uitvaarthuis nemen.
Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitgebreide ervaring

Als uitvaartverzorger voor een grote onderneming, heeft Hans Raaijmakers in de afgelopen jaren vele families in de regio mogen begeleiden bij het afscheid nemen van hun dierbare overledene. Gesterkt door de vele positieve reacties van nabestaanden, is Hans in 2012 een eigen uitvaartonderneming begonnen.

Inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar 3 uitvaartverzorgers. Zoon Leon en Leonie van Hoof werden begin 2014 toegevoegd aan het team om de dienstverlening verder te kunnen verbeteren.

Begeleiding op maat, waarbij de kern van de wensen naar boven komt, staat centraal in de dienstverlening. Daarbij wordt er ruim de tijd voor u genomen en kunnen zij een wezenlijke bijdrage leveren aan een mooi en troostvol afscheid van uw overleden dierbare.

Overleg en betrokkenheid

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld en besloten worden.
Uitvaartzorg Hans Raaijmakers verwacht niet van u dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Er hoeft ook niet meteen van alles besloten te worden. Eerst worden uw wensen in kaart gebracht; begraven of cremeren, wel of geen kerkdienst, op welke dag u de uitvaart wenst. In de dagen er na worden rustig en stap voor stap verdere mogelijkheden doorgenomen en komen de details aan de orde. U zult merken dat er veel meer mogelijk is dan u aanvankelijk dacht. Het kan waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. Tijdens de diverse aspecten die aan de orde komen zal Uitvaartzorg Hans Raaijmakers met u overleggen of u hierbij betrokken wilt zijn. Denk bijvoorbeeld aan het (mee helpen) verzorgen van de overledene, aangifte doen van overlijden, begeleiden van de overledene in de kerk.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Kinderen bij uitvaart

Hoewel we geneigd zijn om onze kinderen af te schermen voor verdriet is het belangrijk om ze te betrekken bij een overlijden. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven en ook kinderen ontkomen hier niet aan. Door ze juist actief bij het uitvaartproces te betrekken zullen zij het afscheid op een betere manier kunnen verwerken.

Samen met u wordt bekeken op welke wijze de kinderen of kleinkinderen betrokken kunnen worden tijdens de dagen na het overlijden en op de dag van de uitvaart.

Uitvaartverzekering

Steeds vaker willen mensen hun uitvaart vooraf financieel geregeld hebben. Het is fijn dat we dan een beroep kunnen doen op Lifetri. Lifetri denkt met ons mee en is zeer flexibel in haar aanbod.

  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers
  • Uitvaartzorg Hans Raaijmakers