Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Nijkamp Uitvaartzorg

Over

Over Nijkamp Uitvaartzorg

”goede zorg begint met echte aandacht.” Vanuit dat streven probeert Nijkamp Uitvaartzorg de uitvaarten te verzorgen.

Naast aandacht voor de nabestaanden en de verzorging van de overledene is een goed contact en goede bereikbaarheid met nabestaanden onontbeerlijk.

Vanaf het eerste contact proberen we daaraan te werken door dicht bij de nabestaanden te staan en hen te steunen en te helpen daar waar het nodig is. Daarnaast proberen we nabestaanden zoveel mogelijk en voor zover men wil, te betrekken in alle facetten van een uitvaart. Als onderneming kennen we geen geheimen en men mag alles zien wat er gebeurt.

In 1996 begonnen vanuit huis uitgebouwd tot 10 personeelsleden met kantoor en 4 eigen uitvaartcentra. Naast een ruim assortiment rouwkaarten, bidprentjes, dankbetuigingen etc. hebben wij een grote collectie kisten in depot staan. Hierin staan, naast een groot aantal standaardmodellen, ook bijzondere zoals de beroeps gerelateerde ‘steigerplanken kist’, als wel duurzame en ruimere modellen.

Voor zover het mogelijk is, doen we alles in eigen beheer. De voordelen hiervan zijn dat we korte en duidelijke lijnen hebben, maar belangrijker: 24-uur per dag kunnen wij u direct van dienst zijn.

Nijkamp Uitvaartzorg

Twente, Achterhoek en Salland

Wij verzorgen in hoofdzaak Twente, de Achterhoek en Salland de uitvaarten voor een ieder die een beroep op ons doet. U kunt ervan verzekerd zijn dat vanaf dat moment de uitvaart in goede handen is. Daar een groot netwerk kunnen wij ook in andere delen van het land of in Duitsland uitvaarten verzorgen.

Ervaringen met Lifetri

Van Lifetri is inmiddels duidelijk waar zij voor staan. Lifetri biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Lifetri ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de cliënt en de plaatselijke mogelijkheden. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • De medewerkers van Nijkamp Uitvaartzorg