Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging De Jonge

Over

Uitvaartverzorging Wallize de Jonge

Het gaat bij de uitvaartzorg om luisteren, aanvoelen en meedenken. Zaken die in deze tijd van schaalvergroting en mega-uitvaartbedrijven steeds zeldzamer lijken te worden.

Wallize is er voor u met een luisterend oor en een helpende hand.

Naast alle mogelijkheden is er ook de mogelijkheid om de zogeheten 24-uurs privé kamer te gebruiken. In alle rust kunt u hierbij 24 uur per dag bij uw dierbare aanwezig zijn. Zelf meegebrachte muziek kunt u op de aanwezige apparatuur afspelen en beluisteren. In de hal is een kinderzitje met spelletjes zodat u ook even alleen kunt zijn.
Dankzij de huisdrukkerij kunnen er kaarten worden gemaakt naar uw eigen wens en smaak.

Keurmerken

Uitvaartverzorging Wallize de Jonge is SKU gecertificeerd. Het keurmerk uitvaartzorg staat garant voor kwaliteit.
“Het Keurmerk biedt bescherming aan de consument. Een onafhankelijke certificatie-instelling controleert de aangesloten ondernemingen jaarlijks op verschillende onderdelen van de dienstverlening. Ondernemingen die zich aanmelden bij het Keurmerk doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole en ontvangen na afloop het officiële certificaat. Het certificaat wordt telkens voor drie jaar afgegeven. Dit betekent dus dat wanneer u een uitvaart laat verzorgen door een gecertificeerde uitvaart-onderneming, u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening”.

Werkgebied

Enkhuizen en Wallize de Jonge horen bij elkaar. Haar werk in de uitvaartzorg begon ze in deze mooie stad.
Wallize helpt nabestaanden van in - en om - Enkhuizen bij hun afscheid nemen. Ze heeft een manier van werken die velen aanspreekt.  Een West-Friese manier van doen. Hartelijk, meelevend, invoelend en zonder overbodige poespas.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Ervaringen met Lifetri

Een uitvaart kost tegenwoordig best wel veel geld, een graf en een grafsteen, een advertentie. Allemaal zaken die steeds duurder worden. Een verzekering biedt dan uitkomst. Lifetri staat bekend om haar maatwerk, dat is dan een prima keus.

  • Het ontmoetingscentrum van Uitvaartverzorging De Jonge
  • Monument in Enkhuizen
  • Uitvaartverzorging De Jonge is actief in Enkhuizen