Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartzorg Van de Weerd

Over

Van de Weerd Uitvaartzorg is al meer dan 50 jaar  de uitvaartverzorger van de Veluwe. Wij verzorgen uitvaarten, begrafenissen of crematie in en rondom Ede.

Luisteren naar uw wensen, meedenken over de uitvaart mogelijkheden en vervullen van uw uitvaartwensen. Daar staan wij voor.
Uitvaartzorg Van de Weerd

Geschiedenis

In 1961 is ons familiebedrijf gestart. Uitvaartverzorging was een feit. Dit vormde de basis voor een toekomst waarin wij altijd een centraal doel hadden: het vervullen van de wensen van de familie. Dit doel houden wij vast; Wij zijn er voor u.

Wij verzorgen uitvaarten, begrafenissen en crematies,  in de regio midden Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Ede staan wij tot uw dienst in onder andere:

  • Provincie Gelderland: Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld, Scherpenzeel, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Hoenderlo, Apeldoorn, Arnhem, Elst, Zetten, Herveld, Opheusden, Kesteren, Lienden.
  • Provincie Utrecht: Veenendaal, Rhenen, Woudenberg, Amerongen, Elst.

Dienstverlening

Van de Weerd Uitvaartzorg biedt een breed scala van dienstverlening aan. We beginnen altijd met het luisteren naar al uw wensen. Daarna bespreken we alle mogelijkheden. Zo bieden wij alle mogelijke soorten rouwvervoer; Rouwauto’s in diverse kleuren, Loopkoets of Rouwaanhangwagen. Ook kunnen wij een rouwdienst en condoleance verzorgen.

Persoonlijke aandacht voor uw wensen. Wij maken uw prioriteiten de onze. Gastvrijheid en goede begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.

Het dagelijkse bestuur is in handen van Geerrette de Bonte-van de Weerd en Hans van de Weerd. Daaromheen is er een vast team van medewerkers. We hebben een gemeenschappelijke deler dat is: het vervullen van al uw wensen rondom de uitvaart.

Jaarlijks verzorgen wij 450 tot 500 uitvaarten, waarvan 50% begrafenis en 50% crematie. Wij staan open voor elke religie. Zelf houden wij vast aan onze christelijke grondslag. We hebben oog voor traditie, maar staan open voor innovatie.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Vertrouwde partner

Lifetri is onze vertrouwde verzekeringspartner. Wij ervaren de samenwerking met Lifetri als zeer prettig, waarbij transparantie en gedegen informatie hoog in het vaandel staan.

  • Uitvaartzorg Van de Weerd
  • Uitvaartzorg Van de Weerd
  • Uitvaartzorg Van de Weerd