Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

U.E.V. Uitvaartverzorging

Over

Over UEV Uitvaartverzorging

De mensen van Uitvaartverzorging Edam Volendam kunnen in alle gevallen door hun ervaring een uitvaart samenstellen die aansluit ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl van hun clientèle.

Zij bieden alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk.

Bij Uitvaartverzorging UEV: ‘Edam en Volendam’, voel je je direct op je gemak. Het is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, maar nog altijd kleinschalig. Dat geldt zowel voor het ingetogen kantoor bij de Grote Kerk van Edam als de rouwkamer in Monnickendam. “En zo moet het ook blijven.”

Een uitvaart is steeds vaker een echt persoonlijk laatste afscheid. U kunt bij UEV kiezen wat bij u past. Livemuziek, een voordracht van een dichter, de rol van een geestelijke, pastoraal werker of een spreker voor de ceremonie. Het beschilderen van de kist, een eigen afscheidswebsite, het betrekken van de kinderen bij de uitvaart… Van op-en-top klassiek, ingetogen tot avant-garde of music & soul. De mensen van UEV kennen als geen ander de weg om u te ondersteunen. Om de nagedachtenis tot stand brengen!

Uitvaartverzorging UEV is al decennialang een begrip in de omgeving. Het lokaal werken is een bewuste keuze om echt nabij te kunnen zijn. Het ervaren team is hecht en betrokken en staat altijd voor een passende aanpak.

U.E.V. Uitvaartverzorging

Werkgebied

UEV is actief in Edam-Volendam, Monnickendam, Waterland, Purmerend en Zeevang.

Speciale Gedenkpagina
Onlangs introduceerde UEV de nieuwe Gedenkpagina op hun eigen website. Hiermee kunnen nabestaanden online, maar op een persoonlijke manier een bericht achterlaten. De Gedenkpagina is toegankelijk voor genodigden en werkt als een besloten condoleance. De Gedenkpagina wordt aangeboden  voor families die kiezen voor UEV Uitvaartverzorging.

Uitvaartverzekering

Lifetri heeft een verzekering die alle kosten dekt van een uitvaart zoals de klant dat zelf wenst.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van UEV Uitvaartverzorging uit Edam-Volendam
  • Rouwkamer Monnickendam
  • Er zijn divere mogelijkheden voor drukwerk bij UEV Uitvaartverzorging