Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Agelink Uitvaartzorg

Over

De missie van Agelink Uitvaartzorg is volledig gericht op het leveren van maatwerk op basis van de wensen en behoeften van onze klant.

Met een geschiedenis van meer dan 60 jaar hebben we de nodige ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende en persoonlijke wensen.

In de uitvaartverzorger vindt u een steun en toeverlaat, aan wie u de zorg voor het afscheid van een dierbare met een gerust hart in handen kunt geven. Onze uitvaartverzorg(st)ers staan u bij in een emotionele tijd waarin veel praktische zaken moeten worden geregeld. Ze zorgen voor het regelen van praktische zaken, luisteren naar uw wensen en behoeften en staan u met raad en daad terzijde in een emotioneel moeilijke periode. Ook geven onze uitvaartverzorgers individuele begeleiding in een rouwproces, waarbij u kunt rekenen op een sfeer van vertrouwen en geheimhouding.

In ons uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig om de overledene te verzorgen. U kunt gebruik maken van de 24-uurs ruimte. Tijdens de periode dat u een 24-uurs ruimte huurt, kunt u dag en nacht terecht zonder afspraak. De 24-uurskamers hebben een sfeervolle, huiselijke inrichting.

Agelink Uitvaartzorg
  • Agelink Uitvaartzorg
  • Aula van Agelink Uitvaartzorg
  • 24-uurs kamer in huiselijke sfeer