Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begr.- en crem.verzorging H. van Kessel BV

Over

Over Van Kessel Uitvaartverzorging

Uitvaartonderneming met inmiddels de 3e generatie die werkzaam is in het familiebedrijf. Een gemoedelijke sfeer waarin persoonlijke benadering en betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies, waardig en respectvol.

Wij hebben een uitvaartonderneming met een kantoor waarin ook het rouwdrukwerk wordt vervaardigd. Zo kunnen we snel drukwerk leveren. Rouwcentrum (24-uurs). Toonzaal voor grafmonumenten en accessoires, urnen enz. Over enkele maanden betrekken we een nieuw dienstencentrum waarin afscheidsdiensten kunnen worden gehouden en wij ook  thema-avonden/workshops kunnen houden voor nabestaanden (nazorg).

Het onderscheidt zich voornamelijk doordat wij kleinschalig werken, betrokken blijven en persoonlijk.  Ook doordat we zelf in het bezit zijn van een drukkerij, rouwkamers en straks een eigen afscheidsruimte is flexibiliteit een groot voordeel, doordat je niet gebonden bent aan vastgestelde tijden. 

Bij onze uitvaartonderneming zijn verschillende professionals werkzaam; 6 fulltime werknemers: 3 uitvaartverzorgers, 2 kantoormedewerkers, 1 medewerker grafmonumenten/verantwoordelijke begraafplaatsonderhoud. Verder zijn er 20 medewerkers/parttimers die inzetbaar zijn bij uitvaarten. Gezamelijk verzorgen we ongeveer 250-300 uitvaarten per jaar.
De verhouding crematie/begrafenis is sinds enkele jaren 55% crematies en 45% begrafenissen.

Wij zijn een familiebedrijf waarin het betrokken blijven en persoonlijk benaderen een pre is. Als nabestaanden na een uitvaart je een compliment geven dat alles goed was verzorgd en zij erg tevreden zijn, dan is dat voor ons het mooiste wat je kunt verdienen….

Begr.- en crem.verzorging H. van Kessel BV

Historie

Van Kessel Sr. is in 1954 begonnen met het rijden van een rouwkoets die in het bezit was van de kerk. Daarna heeft Dhr. van Kessel zelf een koets aangeschaft en later een rouwauto. Zo is de uitvaartonderneming langzaamaan uitgebreid met een wagenpark, rouwcentrum, eigen drukkerij, enz. Het bedrijf is later overgenomen door zijn zoon en diens echtgenote. Er werken nog 2 kinderen van van Kessel Sr. en sinds enkele jaren is inmiddels de 3e generatie van Kessel werkzaam in het bedrijf.  

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de gemeenten Deurne, Gemert-Bakel, deze bestaan uit verschillende kerkdorpen: Deurne-centrum, Walsberg, St. Jozef, Zeilberg, Vlierden, Neerkant, Helenaveen, Griendtsveen, Liessel, Bakel, Milheeze, De Rips,De Mortel, Brouwhuis en ook in Helmond zijn wij regelmatig te vinden.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Samenwerking Lifetri

Een heel belangrijk aspect is dat Lifetri uitvaarten ‘op maat maakt’. Iedere uitvaart is anders. Ook in financieel opzicht. Voor de nabestaanden is het dan ook  belangrijk dat zij nadien niet geconfronteerd worden met veel extra kosten.

  • Van Kessel Uitvaartverzorging
  • Van Kessel Uitvaartverzorging
  • Van Kessel Uitvaartverzorging
  • Van Kessel Uitvaartverzorging
  • Van Kessel Uitvaartverzorging