Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Van der Spek Uitvaart

Over

Over Van der Spek Uitvaart

Informeren, inspireren en troosten. Deze drie woorden staan centraal bij Van der Spek Uitvaart.

Wij geloven dat ieder mens uniek is en iedereen dus een uiterst persoonlijke uitvaart verdient. Ons team zet alles op alles om dat te realiseren. Wat uw wensen ook zijn, wij nemen uw zorgen uit handen en regelen een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene.

Slagvaardigheid, flexibiliteit, inlevingsvermogen, integriteit en oog voor detail. Bij Van der Spek zijn dit niet zomaar woorden. Ze vormen de ziel van onze onderneming. En dat maakt ons uniek. Want waar andere uitvaartbedrijven vaak alleen veel beloven, zorgen wij ervoor dat uw wensen voor een uitvaart ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Niet alleen in praktisch opzicht, maar met begrip voor uw emoties, zorg voor de nabestaanden en invulling van de kleinste details. Dát is het verschil dat Van der Spek maakt.

Het digitale tijdperk waarin wij leven opent ook voor de uitvaartbranche nieuwe deuren. Bij Van der Spek hechten wij waarde aan bestaande tradities, maar wij vinden ook dat het organiseren van een uitvaart aan moet sluiten bij de huidige tijd. Daarom bieden wij op onze website de mogelijkheid aan om uitvaartwensen online vast te leggen. In enkele stappen hebben de bezoekers een volledige en persoonlijke uitvaart samengesteld. Van het soort uitvaart tot de sfeer en van de kistkeuze tot de verzorging; de bezoekers bepalen het helemaal zelf. Omdat een uitvaart mensenwerk blijft, zullen onze Uitvaartadviseurs na het ontvangen van de gegevens contact met de bezoekers opnemen.

Van der Spek Uitvaart

Historie

Van der Spek Uitvaart is een familiebedrijf dat in 1888 werd opgericht in Rotterdam Delfshaven door de betovergrootvader van de huidige directie. De oprichter, Nicolaas van der Spek, was barbier in Delfshaven, had een sigarenwinkel en was bovendien een aanzegger: iemand die de buurt op de hoogte bracht van een overlijden en de dragers en de kist regelde.

Wij zijn weliswaar een oud bedrijf, maar er is nog steeds sprake van dynamiek. Wij hebben de drang om het anders te doen, beter. In het belang van de nabestaanden.

Uitvaartverzekeringen

Sinds 2013 heeft Van der Spek een prettige samenwerking met Lifetri. In Lifetri heeft Van der Spek een betrouwbare partner gevonden. Lifetri stelt ook altijd de belangen van de klant voorop.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Van der Spek Uitvaart - Uitvaartcentrum Capelle aan den IJssel
  • Uitvaartcentrum Berkel en Rodenrijs
  • Uitvaartcentrum Den Ouden Dijck
  • Uitvaartcentrum Rotterdam - Alexander