Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisvereniging Bierum

Over

Uitvaartvereniging Bierum is kleinschalig maar betrokken bij de inwoners, zij werken al 23 jaar samen met de verenigingen: Godlinze,Krewerd,Holwierde, Spijk en Losdorp in de stichting: GBB wat staat voor Stichting Gezamelijke Begraafplaatsen van de voormalige gemeente Bierum.

Hierbij is het gezamenlijk onderhoud van de begraafplaatsen en gebruik van elkaars dragers een prioriteit d.m.v. een stichting.

De fa. Monuta-Dalmolen verzorg en levert voor de vereniging de uitvaart en de daarbij benodigde diensten. Leden ontvangen voor hun contributie de: Uitvaartverzorger, 4 dragers, klokluiden, Rouwauto op de dag van de plechtigheid.

De vereniging is opgericht in 1907 en is voornamelijk actief in Bierum en omgeving. Maar ook van daar buiten indien gewenst. Het bestuur van de uitvaartvereniging bestaat uit 5 bestuursleden en de vereniging heeft jaarlijk zo'n 10 uitvaarten waarvan het meerendeel een begrafenis is en een enkele crematie.

Goede ervaring met Lifetri

Sinds 1992 werkt de vereniging al samen met Lifetri omdat de leden zich kunnen bijverzekeren als ze dat willen voor de steeds hogere eigen kosten van de uitvaart.

  • Begrafenisvereniging Bierum
  • Begrafenisvereniging Bierum