Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Memoria Uitvaartzorg

Over Memoria Uitvaartzorg

Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. We leveren maatwerk in huiselijke sfeer. Bij u thuis of iedere andere omgeving die bij u past. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee. Vanaf een eerste gesprek hebben wij aandacht voor u. We zijn altijd nabij, dag en nacht bereikbaar. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering. Oprecht, luisterend & respectvol. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden. We denken graag buiten ‘het doosje’, want niemand is immers gelijk. Daarbij kunnen we u ook vooraf informeren hoe u de gewenste uitvaart kunt bekostigen. Om uw nabestaanden in een tijd van intens verdriet niet met financiële zorgen achter te laten.

Persoonlijke afstemming van de uitvaart

In het eerste gesprek nemen we alle wensen en mogelijkheden door, ook als deze vooraf vastgesteld waren. Zo komt u tot een doordacht, individueel samengesteld afscheid. Dat ook passend is bij de omgeving en de situatie.

Verzorging en begeleiding in aanloop naar de uitvaart

De verzorging en begeleiding van de uitvaart bestaat uit vele mogelijkheden en stappen om samen door te nemen. Doorgaans volgt er zeker nog een tweede gesprek om alle voorbereiding te vervolmaken. Het opbaren – thuis, in ons afscheidscentrum of op een andere locatie – is één van de moeilijkste, maar vaak louterende voorbereidingen. Net als bij alle momenten die straks nog zullen komen, voelt u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Tegelijkertijd heeft u alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en te regelen. We werken met en namens u voor het afscheid. Om de begrafenis of crematie tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn uw aanspreekpunt, zonder dat wij op de voorgrond treden. ‘Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk.’

Het voorbereiden van de begrafenis of crematie

Uiteraard werken wij de komende dagen voor u aan het afscheid en zorgen voor de vereiste formaliteiten en het afstemmen van voorgangers, dragers en vervoer. Ook in goede handen zijn het reserveren van locaties, het vervaardigen van drukwerk, dagbladannonce, condoleanceregister, de uitvaartkist, decoraties en nazorg.

Memoria uitvaartzorg Beverwijk & Heemskerk

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Accepteren
Uitvaart

Afscheidslocaties

De keuzemogelijkheden voor een opbaring of afscheid zijn uitgebreid. Samen met u bespreken we graag welke sfeer en mogelijkheden passen bij een afscheid. Een thuisopbaring voelt vaak, in de eigen omgeving, heel vertrouwd. Mocht uw dierbare niet thuis kunnen blijven tot het moment van de uitvaart, bieden wij u een 24-uurs kamer in ons afscheidscentrum

Afscheid nemen op uw eigen manier

Wij brengen voor en namens u het persoonlijke afscheid tot stand. Ondersteunend en sturend maar ingetogen en op de achtergrond. Natuurlijk is er veel verdriet, maar er is ook naartoe geleefd.

De begrafenis of crematie, een indrukwekkende dag

Dankzij alle voorbereidingen hebben we een uitstekend draaiboek. Alle ideeën en wensen zijn strak uitgevoerd. Of u nu alles door ons laat verzorgen, veel zelf doet of hulp krijgt bij de uitvaart. Samen zorgen we ervoor dat u terug kunt blikken op een prachtig afscheid.

Het persoonlijk afscheid

Met onze ervaring, contacten en kennis van religies, levensovertuigingen en rituelen bieden wij integere mogelijkheden. Waarmee het laatste afscheid op de dag van de uitvaart volledig tot uitdrukking komt. Steeds op een eigen, persoonlijke manier.

Gaat uw wens uit naar een alternatieve uitvaart? Of bent u bewust op zoek naar een duurzamere manier om het afscheid vorm te geven? Of wilt u samen met ons een kinderuitvaart bespreken? Geen uitvaart is hetzelfde.

  • De medewerkers van Memoria Uitvaartzorg
  • Opbaarplaats in de aula
  • Aula van Memoria Uitvaartzorg
  • Hal in het uitvaartcentrum van Memoria Uitvaartzorg
  • Aula van Memoria Uitvaartzorg
  • Magnolia
  • Strand
  • Witte roos
  • Zee