Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenis en Crematieonderneming Mutsaers

Over

Uitvaartverzorging Mutsaers staat al meer dan 57 jaar bekend om de stijlvolle, integere en persoonlijke wijze waarop uitvaarten worden verzorgd. In gemeente Best, Oirschot en de rest van de Brabantse Kempen zijn we u graag tot dienst bij het vormgeven van een mooi en waardig afscheid dat past bij uw budget.

Wij helpen u of uw nabestaanden vanaf het moment dat u dat wenst. Dat kan zijn al lang voor het levenseinde in zicht is. Dan staan wij u graag bij met het inventariseren van alle mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en budget. Op basis hiervan kunnen wij als verbonden bemiddelaar van Lifetri, u ook op een passende wijze helpen met een aansluitende verzekering. Wanneer u als nabestaanden net een dierbare verloren hebt, staan wij u graag bij met het regelen en begeleiden van de hele uitvaart en het traject daarna. Hoe wij dat doen hangt geheel af van waar u behoefte aan heeft. Wij kunnen u geheel ontzorgen en een prachtige uitvaart regelen binnen de kaders die naar voren komen in een regelafspraak. Maar u kunt ook in een regelafspraak zelf een aantal taken op u nemen. Op deze manier kan een uitvaart nog persoonlijker en unieker worden.

Wij helpen u  graag met het uitkiezen van de rouwbrieven, gedachtenisprentjes, dankbetuigingen, een grafkist, bloemen, grafmonumenten, urnen, gedenksieraden en nog veel meer.

Mutsaers staat in de omgeving van oudsher bekend om de luxe en drukker uitvaarten van doktoren, advocaten en andere welgestelden. Tegenwoordig staan wij ook bekend om onze maatschappelijke betrokkenheid. Die uit zich onder andere in het realiseren van uitvaarten binnen een kleiner budget.

Mutsaers is in tegenstelling tot veel andere ondernemingen, geheel zelfstandig en onafhankelijk van andere dienstverleners. De eigen uitvaartcentrums, drukkerij, rouwvervoersmiddelen en verzorgers zijn flexibel beschikbaar tegen eerlijke en vaak ook lagere tarieven. Door op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten en steeds op te leiden, is Mutsaers een van de meest innovatieve en vooruitstrevende ondernemingen in de regio.
 

Begrafenis en Crematieonderneming Mutsaers

De mensen van Mutsaers

Drie generaties werken in deze begrafenisonderneming zij aan zij. Oprichter Jac Mutsaers, dochter Marianne Mutsaers en kleinzoon Ferry Mutsaers werken met hun partners en een professioneel team, vanuit hun lokale uitvaartcentrums en kantoren in Best, Oirschot en Eindhoven. Zowel de oudste tradities bij uitvaarten als de nieuwste technieken en mogelijkheden zijn bekend bij ons.

Het vaste team van uitvaartleiders en uitvaartverzorgers bestaat uit: Marianne Mutsaers, Ferry Mutsaers en Patricia Mutsaers. Daarnaast is er een flexibel team dat goed opgeleid is in het verzorgen van rouwbezoeken, het vervoeren van overledenen, het verzorgen van overledenen en het samenstellen en voorgaan van afscheidsdiensten.

De mensen van Begrafenis- en crematieonderneming Mutsaers zijn onder meer actief in Best, Oirschot, Eindhoven, Spoordonk, Oost-, West- en Middelbeers, Son en Breugel, Sint Oedenrode, Boxtel, Bladel, Veldhoven en de rest van regio de Kempen in Brabant.

Uitvaartverzekeringen

Onze samenwerking met Lifetri is ontstaan vanuit een gelijke ambitie voor kwaliteit. Wij willen uitvaarten tot in de kleinste details perfect verzorgen. Een passende uitvaartverzekering kan daarbij zeker een steentje bijdragen. Doordat wij officieel verbonden bemiddelaar zijn voor Lifetri kunnen we u informeren over wat in uw situatie de beste manier van verzekeren is. Onze bemiddelaar is uiteraard opgeleid en goed op de hoogte van de mogelijke belastingvoordelen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Begrafenis en Crematieonderneming Mutsaers