Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Adr. D. Bakx Uitvaartverzorging

Over

Sinds jaar en dag is uitvaartverzorging  Brabant-Bakx een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Sinds januari 2012 heeft uitvaartverzorging Brabant-Bakx  een nieuwe directie.

Henry en Annet Ooijen-van Wortel hebben de onderneming overgenomen, zij hebben grootse plannen voor de toekomst. Natuurlijk blijft de naam bestaan, maar de invulling van de dienstverlening  is geheel aangepast aan de wensen van deze tijd. Op deze manier blijft het een particulier bedrijf en daar zijn we  trots op.
Adr. D. Bakx Uitvaartverzorging

Dienstverlening

Een particuliere uitvaartonderneming  staat voor  kwaliteit en service op maat en wij beseffen maar al te goed dat daar steeds meer vraag naar is en dat dat ook terecht van ons verwacht mag worden. Het welbekende uitvaartcentrum aan de Heiningen 115 heeft een complete facelift gekregen. Wanden en vloeren hebben nu een moderne uitstraling en het interieur is voorzien van nieuw meubilair. Kortom alles is frisser en moderner geworden. Ook in onze dienstverlening hebben er grote veranderingen plaatsgevonden. Zo is er voor kleinere gezelschappen een aula  om in een intieme sfeer een heel persoonlijke afscheidsdienst te kunnen houden.

De onderneming  heeft een keurmerk uitvaartverzorging, wat staat voor kwaliteit en transparantie naar de klant. Iets wat zeker in deze tijd een must is. Men wil nu eenmaal graag weten wat een dienstverlening kost en wat je daarvoor terug mag verwachten. Op deze manier kan uitvaartverzorging Brabant dus een complete dienstverlening op maat bieden op één locatie, uniek voor Bergen op Zoom. Daarmee heeft Bergen op Zoom een bijzondere, eigentijdse vorm van uitvaartverzorging van een ongekende kwaliteit. Een uitvaartverzorging waar de regio terecht trots op kan zijn.

24-uurs huiskamers

Waar er voorheen afspraken moesten worden gemaakt voor een rouwbezoek, kan men nu gebruik maken van de 24-uurs faciliteit. Een huiskamer waar de nabestaanden een sleutel van krijgen, waardoor er op elk gewenst moment tot aan de dag van de uitvaart, afscheid van hun dierbare genomen kan worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens binnen lopen in ons uitvaartcentrum aan de Heiningen 115 te Bergen op Zoom. U bent van harte welkom.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Het team van Uitvaartverzorging Brabant - Bakx
  • Uitvaartverzorging Brabant - Bakx
  • Uitvaartverzorging Brabant - Bakx