Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Jansen Begrafenisverzorging

Over

Over Jansen Begrafenisverzorging

Als een mens sterft, al dan niet verwacht, volgen er dagen van rouw, waarin tegelijkertijd heel erg veel geregeld moet worden.

Hierin willen wij u graag tot steun zijn door zorg te dragen, uw zorg te verlichten, zodat u zich bezig kunt houden met wat voor u belangrijk is.

Wij staan voor u klaar, letterlijk. U heeft bij ons steeds met dezelfde personen te maken, die u veel uit handen kunnen nemen omtrent de begrafenis. Maar het gaat niet alleen om de begrafenis, het gaat ook om de verzorging en begeleiding vooraf. De overledene wordt gewassen, gekleed en opgebaard, eventueel met behulp van familieleden, net zoals u het wilt. Ook na de begrafenis kunnen wij u helpen om een passend grafmonument te laten plaatsen.

Jansen Begrafenisverzorging is voor velen in Voorthuizen en omgeving niet onbekend en dat maakt het contact zo persoonlijk. In een tijd waarin verdriet de overhand heeft, is de behoefte aan vertrouwde personen groot. Jansen Begrafenisverzorging is met name actief op de Veluwe. Maar uiteraard kunnen wij ook terzijde staan buiten deze regio. Jansen Begrafenisverzorging is een christelijke onderneming en richt zich daarom uitsluitend op begrafenissen.

Jansen Begrafenisverzorging

Samenwerking Lifetri

Een samenwerking met een goede uitvaartverzekeraar is heel belangrijk. De naturapakketverzekering van LIFETRI is prima keus wanneer met overtuigd wil zijn van een goed geregelde uitvaart, zowel organisatorisch als financieel. Om deze reden werken wij graag samen met LIFETRI