Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart
Over

Over Klinkt Uitvaart

Wij geloven dat ieder mens uniek is en iedereen dus een uiterst persoonlijke uitvaart verdient. Ons team zet alles op alles om dat te realiseren.

Wat uw wensen ook zijn, wij nemen uw zorgen uit handen en regelen een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene.

Slagvaardigheid, flexibiliteit, inlevingsvermogen, integriteit en oog voor detail. Bij Klink  zijn dit niet zomaar woorden. Ze vormen de ziel van onze onderneming. En dat maakt ons uniek. Want waar andere uitvaartbedrijven vaak alleen veel beloven, zorgen wij ervoor dat uw wensen voor een uitvaart ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Niet alleen in praktisch opzicht, maar met begrip voor uw emoties, zorg voor de nabestaanden en invulling van de kleinste details. Dát is het verschil dat Klink maakt.

Ons werkgebied strekt zich uit over de plaatsen Barendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken.

Het digitale tijdperk waarin wij leven opent ook voor de uitvaartbranche nieuwe deuren. Bij Klink hechten wij waarde aan bestaande tradities, maar wij vinden ook dat het organiseren van een uitvaart aan moet sluiten bij de huidige tijd. Daarom bieden wij op onze website de mogelijkheid aan om uitvaartwensen online vast te leggen. In enkele stappen hebben de bezoekers een volledige en persoonlijke uitvaart samengesteld. Van het soort uitvaart tot de sfeer en van de kistkeuze tot de verzorging; de bezoekers bepalen het helemaal zelf. Omdat een uitvaart mensenwerk blijft, zullen onze Uitvaartadviseurs na het ontvangen van de gegevens contact met de bezoekers opnemen.

Klink Uitvaart

Geschiedenis

Klink Uitvaart is een familiebedrijf en bestaat sinds 1979.
In 2013 is Klink overgenomen door Van der Spek Uitvaart. Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor het regelen van een uitvaart en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent.

Ervaring met Lifetri

Sinds 2013 heeft Klink een prettige samenwerking met Lifetri. In Lifetri heeft Klink een betrouwbare partner gevonden. Lifetri stelt ook altijd de belangen van de klant voorop.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri