Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging H.J. Tijsma

Over

Over Uitvaartverzorging Tijsma

Uitvaartverzorging H.J. Tijsma verzorgt op een gemoedelijke en vertrouwde wijze samen met u de uitvaart waarin de wens van de overledene en nabestaanden centraal staat.

Wij zijn actief in de gemeente ‘De Friese Meren’ in Balk e.o., de oude gemeente Gaasterlân-Sleat. De uitvaarten van Uitvaartverzorging H.J. Tijsma worden verzorgt door het team van 2 vaste medewerkers en een aanvullende groep dragers die van de vereniging beschikbaar is.

 

Geschiedenis

Van oudsher zijn wij betrokken geweest bij begrafenissen doordat vader vroeger grafdelver op de algemene begraafplaats was en ik zelf vaak aanwezig was bij het begraven. Later bestuurde ik de volgauto bij begrafenissen en crematies. Vervolgens heb ik de uitvaartopleiding bij de STIVU gevolgd, aansluiting gezocht bij de plaatselijke uitvaartvereniging en uiteindelijk de stap genomen zelfstandig ondernemer te worden. Binnenkort zal ook de dochter actief worden binnen de onderneming.

Mogelijkheden

Naast uitvaartverzorging leveren we kisten uit eigen voorraad en verzorgen rouwdrukwerk in eigen beheer. Tevens voor na de uitvaart bemiddelen en adviseren wij bij de aankoop van een grafmonumenten en urnen. Voor nazorg kunnen wij u begeleiden en de juiste specialisten in rouwverwerking aanbevelen.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Regionale gebruiken in Friesland

In onze regio wordt nog het meest begraven, dit omdat er nog veel families eigen graven bezitten. Cremeren echter neemt toch langzaam toe. Aangezien het een kleine gemeenschap hebben wij gemiddeld zo’n 25 uitvaarten per jaar waarvan slechts 5 à 6 crematies.
 

  • Uitvaartverzorging H.J. Tijsma
  • Aula de Cirkel
  • Balk
  • Begraafplaats Balk
  • Urnenmuur Balk