Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv

Over Uitvaartverzorging A. van Pijpen

Wij zijn vertrouwd dichtbij.

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij begrafenissen en crematies in Baarn, Soest, Eemnes en omgeving, maar ook een begrafenis of crematie elders in het land is voor ons geen probleem. Uw wensen zijn voor ons een belangrijke leidraad.

Van Pijpen Baarn

Uitvaartverzorging

Na een overlijden moeten vaak in korte tijd veel praktische zaken worden geregeld. Wij helpen u daar graag bij. Onze website geeft veel informatie. En één telefoontje naar ons is voldoende om een afspraak te maken met een van onze uitvaartverzorgers. U hoeft nooit te denken: ‘Kan het nu wel?’ Want wij zijn dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar. Met altijd een van ons rechtstreeks aan de lijn. Wij ontvangen u graag in ons uitvaartcentrum ‘De Ark’ in Baarn. Op verzoek komen we ook bij u thuis.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies voor alle gezindten door het hele land. Wij houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen en gevoelens. De uitvaart vindt vaak vanuit ons eigen uitvaartcentrum ‘De Ark’ in Baarn plaats.

Weten wat u wilt geeft rust
U zet uw wensen gemakkelijker op een rij met ons uitvaartboekje dat u gratis bij ons kunt ophalen of opvragen. In een gesprek met een van onze uitvaartbegeleiders stemmen we uw wensen en financiële ruimte op elkaar af.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Stijlvol Gedenken

In onze uitvaartwinkel Stijlvol Gedenken vindt u een uitgebreid assortiment van mooie, betaalbare urnen, assieraden, kaarsen, waxinelichthouders, kaarten, boeken over rouw en rouwverwerking en nog veel meer. In onze collectie vindt u gedenkmogelijkheden van diverse materialen: glas, (edel)metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen. Urnen zijn er in diverse soorten en maten.

Loop gerust binnen en kijk eens rond in onze winkel, Leestraat 42 in Baarn. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

Historie

Uitvaartverzorging A. van Pijpen b.v. is in 1983 opgericht door Arie van Pijpen. In 1994 hebben Anton Blauwendraat en Annelies van Pijpen de dagelijkse leiding overgenomen. Wij zijn uitgegroeid tot een familieonderneming die uitvaarten verzorgt in Baarn, Soest en de daaromheen liggende plaatsen, maar ook ver daarbuiten. In uitvaartcentrum ‘De Ark’ is ons kantoor gevestigd, van waaruit wij met 6 medewerkers elke uitvaart respectvol begeleiden. In januari 2019 is het familiebedrijf versterkt met de komst van Niels Bakker, de schoonzoon van Anton en Annelies. In al die jaren is één ding nooit veranderd: de aandacht voor de mens en manier van werken. Wij zijn nog altijd vertrouwd dichtbij.

Wij maken graag een afspraak
Een betaalbare uitvaart begint met inzicht. Daar helpen we u graag bij. Bel ons daarom voor een afspraak. Wij komen bij u thuis, spreken af in ons uitvaartcentrum ‘De Ark’, Reigerstraat 17 of in onze uitvaartwinkel, Leestraat 42

Dienstverlening

Wat wij voor u doen:

 • Bespreken van de uitvaart zowel overdag als ‘s avonds
 • Overbrengen van de overledene naar ‘De Ark’ of naar huis voor opbaren thuis inclusief koelmogelijkheid (bedkoeling of kistkoeling)
 • Verzorgen van de overledene
 • Verzorgen van al het rouwdrukwerk, circulaires, dankbetuigingen en liturgieën. (Ook in het weekend.)
 • Plaatsen van advertenties in plaatselijke, regionale en/of landelijke bladen
 • Aangifte doen bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden
 • Contact onderhouden met de begraafplaats of het crematorium
 • Leveren van condoleanceregisters
 • Keuze uit diverse soorten/kleuren rouw- en volgauto’s
 • Keuze uit diverse soorten kisten van verschillende materiaalsoorten
 • Bestellen van rouwbloemstukken
 • Verwijzen naar bloemist, steenhouwerij en bijzondere vormen van hulpverlening
 • Nazorggesprek met een nazorgmedewerker
 • Bespreken en uitvoeren van al uw overige uitvaartwensen

Hoe ben ik verzekerd?
Bekijk vooraf welk bedrag u krijgt uitgekeerd na een overlijden en of dit bij uw wensen past. Niet verzekerd? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Samenwerking met Lifetri

Wij zijn blij met Lifetri als partner omdat de natura uitvaartverzekering van Lifetri transparant en eerlijk is. De klant kan zelf bepalen welke diensten meegenomen worden in het verzekeringspakket en betaalt dus nooit voor zaken waar geen gebruik van wordt gemaakt. Verder is er geen verplichting ten aanzien van het kiezen voor een uitvaartverzorger. Jaarlijks geven we de lokale prijzen van Baarn en omgeving door aan Lifetri. Voor mensen uit Baarn en omgeving worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

 • Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv
 • Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv
 • Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv
 • Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv
 • Uitvaartverzorging A. van Pijpen bv