Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Coöperatieve uitvaartvereniging Assen u.a.

Over

Over Uitvaartzorg Assen

Wij zijn een kleine lokale uitvaartonderneming, geheel op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden.
Onze leuze is “Uw wensen in vertrouwde handen”, de uitvaart moet geheel zo plaatsvinden zoals de nabestaanden dat willen zodat zij een goede herinnering krijgen aan het afscheid.

Vanaf begin jaren negentig zijn wij werkzaam in Assen en wijde omgeving.

Uitvaartzorg Assen levert alles wat nodig is om de uitvaart te verzorgen, diverse soorten en modellen kisten, diverse rouwauto’s eventueel volgwagens, rouwkaarten in diverse modellen, foto’s op de kaart, urnen, grafstenen, gedenk sierraden kortom alles wat nodig is. Natuurlijk kunnen wij beschikken over diverse uitvaartcentra en aula’s, maar wij beschikken ook over diverse koelingen die voor een thuis opbaring gebruik kunnen worden.

Onze mensen werken vanuit de wensen van de familie en organiseren samen met de familie de hele uitvaart en kunnen dit omdat ze een jarenlange ervaring hebben met het organiseren en uitvoeren van begrafenissen en crematies. Natuurlijk kan dit op traditionele wijze maar ook zijn er diverse andere mogelijkheden denkt u bij voorbeeld aan de natuur begraafplaats en de mogelijkheden daar.

Wij werken met 2 uitvaartverzorgers, dus op een heel persoonlijke manier. Daarbij zijn er uiteraard nog vele collega’s die mede zorgen voor een respectvolle manier waarop het gehele afscheid verloopt. Gezamelijk verzorgen wij 100 uitvaarten per jaar. Wij zijn beslist niet het duurste uitvaartbedrijf, u krijgt altijd vooraf een duidelijke begroting van de kosten.

Coöperatieve uitvaartvereniging Assen u.a.

Uitvaart in Assen

Wij werken in heel Assen en wijde omgeving en wanneer er mensen komen te overlijden die altijd in een ander deel van het land hebben gewoond en daar willen worden begraven of gecremeerd  is dat geen enkel probleem. Ook daarbij kunnen wij de mensen helpen.

Uitvaartverzekering

Wij werken samen met LIFETRI omdat zij de zelfde zienswijze hebben als wij. Zij zijn lokaal bekend en passen hun verzekering geheel aan, overeenkomstig  de wensen van hun verzekerden.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

  • Uitvaartzorg Assen