Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisonderneming Kramer

Over

Begrafenisonderneming Kramer

Als dat moment daar is dat men afscheid moet nemen van een dierbare is het fijn om te weten dat u bij Uitvaartverzorging Kramer terecht kunt voor een waardig en passend afscheid.

Een uitvaartverzorger die met u meedenkt en de emotionele waarde van het moment begrijpt.

Om zeker te zijn van de kwaliteit verzorgd Kramer bijna alles onder eigen beheer en in eigen regie.

  • eigen rouwcentra en rouwkamers, rouwauto’s en volgauto’s, drukkerij, catering en verkoop van grafmonumenten. Met ingang van maart 2014 heeft Kramer ook een webshop hier kunt u terecht voor assieraden en urnen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u hierover te informeren.

We regelen wat geregeld moet worden, verzorgen wat verzorgd moet worden. Veelal in stilte, op de achtergrond, maar wel op een wijze die waarborgt dat aan alle individuele wensen kan worden voldaan.

Begrafenisonderneming Kramer

Geschiedenis

Uitvaartverzorging Kramer – opgericht in 1885 – is een echt familiebedrijf. Dirk-Jan van Dijk is een telg van de vijfde generatie. “Elke generatie heeft iets wezenlijks toegevoegd, maar onze kernwaarden zijn van generatie op generatie doorgegeven. Persoonlijke aandacht en kwaliteit op alle fronten staan nog steeds centraal. Precies zoals u van een gerenommeerde uitvaartonderneming mag verwachten.”

Kwaliteit

Uitvaartverzorging Kramer streeft continu naar de hoogste kwaliteit op alle gebieden. Wij zijn dan ook in het bezit van de ISO 9000 certificering voor de uitvaartbranche en we werken met gecertificeerde Uitvaartondernemers en Uitvaartleiders. Daarnaast hebben diverse medewerkers zich gecertificeerd in de ‘Piëteitsvolle verzorging van overledenen en eenvoudige restauratietechnieken’. Ook zijn onze medewerkers opgeleid om te werken volgens de onderstaande certificeringen en richtlijnen. Tevens werken wij volgen de richtlijnen van de De Horeca Hygiënecode: opgesteld volgens de richtlijnen van: Kenniscentrumhoreca en HACCP van het Bedrijfschap Horeca en Catering. En De Sociale Hygiënecode voor Kramer medewerkers:  Opgesteld volgens de richtlijnen van: GGD Amsterdam en HACCP van het Bedrijfschap Horeca en Catering.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Vestigingen en werkgebied

Rouwcentrum Kramer, Weg  langs de Begraafplaatsen 3, 6815 AZ Arnhem
Rouwcentrum Kramer, Zuider Parallelweg 16 6882 AD  Velp
Rouwcentrum Kramer, Hamersestraat 23, 6931 EV  Westervoort
Afscheidshuys Apeldoorn, Soerenseweg 71, 7314 JE  Apeldoorn

Wij werken in de regio Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen.

Uitvaarttrends

Kramer verzorgt uitvaarten. Begraven of cremeren is de keuze die men zelf maakt.
In 2002 werd 50% begraven en 50% gecremeerd.
In 2012 werd 30% begraven en 70% gecremeerd.

Bij begraven is er wel een trend. Steeds meer mensen kiezen voor een natuurbegraafplaats. Uw dierbare wordt in een daarvoor aangewezen natuurgebied begraven en na de begrafenis zal het niet meer herkenbaar zijn als een graf. Het graf is onderdeel van de natuur geworden dus geen monument maar eventueel een houten gedenkteken dat te zijner tijd ook weer zal vergaan.

Samenwerking

Kramer werkt al bijna 50 jaar samen met Lifetri. In het begin inde Kramer de premies bij de mensen thuis. Door de loop van de jaren is dit natuurlijk veranderd en is alles geautomatiseerd. We kunnen zeggen dat er vele verzekeringen door Kramer waren afgesloten en nog steeds verzorgd Kramer de uitvaarten van Lifetri. Met de huidige site van Lifetri kunnen toekomstige verzekerden zelf bepalen welke diensten worden meegenomen in het verzekeringspakket zodat ze altijd weten waar ze aan toe zijn en nooit voor iets betalen waar ze geen gebruik van maken.

  • Uitvaartverzorging Kramer
  • Rouwcentrum Arnhem van Uitvaartverzorging Kramer
  • Rouwcentrum Velp
  • Afscheidshuys Apeldoorn
  • Rouwcentrum Westervoort