Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Rouwcentrum Rouwenhorst

Uitvaart in Apeldoorn

Over rouwcentrum Rouwenhorst

Rouwcentrum Rouwenhorst is al sinds haar oprichting in 1901 een familiebedrijf en een bekende naam in Apeldoorn en omstreken met een uitstekende reputatie als het gaat om een persoonlijke en respectvolle verzorging van uitvaarten. De 5e generatie geeft nu leiding aan het bedrijf.

Rouwcentrum Rouwenhorst is een volledige onafhankelijk uitvaartondernemer met een eigen uitvaartcentrum met acht opbaarkamers en twee 24-uurskamers, eigen drukkerij en wagenpark. Bovendien heeft Rouwcentrum Rouwenhorst alle mogelijke faciliteiten in huis voor het verzorgen van een volledige uitvaart, zoals het houden van diensten en condoleances voor zowel kleine groepen als grote groepen tot 200 mensen of zelfs meer. We bieden een tal aan mogelijkheden voor kisten, vervoer, drukwerk, maar ook urnen en zelfs as sieraden.

Wij staan u dag en nacht persoonlijk terzijde en kunnen na een melding van overlijden meteen duidelijke afspraken met u maken. Ons uitvaartcentrum is goed bereikbaar en ligt zeer centraal t.o.v. begraafplaatsen en crematoria in en rondom Apeldoorn. Verder hebben wij een uitstekende parkeergelegenheid.

Rouwcentrum Rouwenhorst
Vast aanspreekpunt

Dienstverlening

Rouwcentrum Rouwenhorst is gevestigd in Apeldoorn en verzorgd uitvaarten in Apeldoorn en wijde omgeving en zelfs landelijk indien gewenst.

Wij werken met 7 uitvaartleiders zodat u altijd één vast aanspreekpunt houdt van de melding van overlijden tot en met de uitvaart. Wij verzorgen jaarlijks zo´n 600 uitvaarten, waarvan zo´n 350 crematies. Om voortdurend te kunnen blijven voldoen aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen zijn wij verbonden aan het SKU (Stichting Keurmerk Uitvaartzorg).

Uitvaartverzekering

Wij werken al jarenlang zeer prettig samen met Lifetri uitvaartverzekeringen omdat zij een eerlijk product verkopen waar wij in geloven. Dat komt omdat het menselijk contact hoog in het vaandel staat en er geen beperkingen zijn in keuzevrijheid voor de verzekerden.

  • Rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn
  • ontvangstruimte