Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Begrafenisverzorging Kamsteeg

Over

Over Begrafenisverzorging Kamsteeg

Begrafenisverzorging Kamsteeg is uitgegroeid tot en warm en stijlvol familiebedrijf.
Aandacht voor de nabestaande staat daarbij hoog in het vaandel.

Niet voor niet zeggen wij vaak; "Een respectvolle en persoonlijke uitvaart is onze zorg…". Er is een persoonlijke benadering waarin samen met de familie in alle rust de wensen van de overledene en nabestaanden worden vorm gegeven.

Een overlijden maakt bij de familie veel gevoelens en emoties los, die ieder op zijn of haar manier beleeft. Gevoel en verstand gaan door elkaar heen lopen en juist op het moment dat emoties de boventoon voeren, moeten de nabestaanden belangrijke beslissingen nemen. Juist op dat moment nemen wij voor u alle zorg uit handen en gaan wij stap voor stap met u de uitvaart voorbereiden en uitvoeren.

Om zeker te zijn van kwaliteit verzorgd begrafenisverzorging Kamsteeg bijna alles vanuit eigen beheer. Wij leveren alle diensten die nodig zijn vanaf het begin tot het eind. Zo kunt u denken aan de verzorging, uitvoeren en regelen van de uitvaart, eigen overbrengauto en statiewagen, eigen drukkerij, opgeleid en vakkundig personeel, en hebben wij daarnaast sinds september 2015 een eigen showroom in grafmonumenten

Begrafenisverzorging Kamsteeg

Historie Kamsteeg

In 1998 zijn Peter en Louise Kamsteeg begonnen met het verzorgen en regelen van begrafenissen. In 2011 zijn zij verhuisd naar Andel waar naast hun woning een rouwcentrum werd gerealiseerd die van alle faciliteiten is voorzien.
In 2013 is zoon Cees het bedrijf komen versterken waardoor het is uitgegroeid tot een warm familiebedrijf.

Vandaag de dag werken er naast Peter, Louise en Cees Kamsteeg ook diverse mensen op oproepbasis zoals uitvaartleiders ,dragers, chauffeurs en overledenenverzorgers.

Regio Bommelerwaard

Begrafenisverzorging Kamsteeg is werkzaam in de regio Bommelerwaard, regio het Land van Heusden en Altena en Regio de Langstraat. Maar ook al woont u ergens anders zijn wij dag en nacht voor u bereikbaar.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Uitvaartverzekering van Lifetri

Met Lifetri hebben we een fijne samenwerking  omdat hun manier van werken erg fijn is, verzekeringen worden geleverd op maat en klanten betalen bij hun alleen voor een verzekering wat nodig is. Daarnaast is Lifetri snel met handelen naar het overlijden van u dierbare en word u achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

  • Begrafenisverzorging Kamsteeg
  • Begrafenisverzorging Kamsteeg
  • Begrafenisverzorging Kamsteeg
  • Begrafenisverzorging Kamsteeg