Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging A. de Jong

Over

Over Uitvaartverzorging A. de Jong

Uitvaartverzorging A. de Jong kent geen standaard uitvaarten.

Elke uitvaart wordt volledig op persoonlijke wijze ingevuld. Zij nemen ruim de tijd om met een klant die juiste vorm te vinden waardoor er niets over het hoofd wordt gezien, en alle mogelijkheden helder naar voren worden gebracht. U kunt erop vertrouwen dat uw wensen voor ons een zorg zijn.

U hebt bij ons in principe te maken met één vast contactpersoon. Hij/zij regelt niet alleen de uitvaart van begin tot eind, maar adviseert u zo goed mogelijk. Dat geeft de nabestaanden een gerust gevoel en vergemakkelijkt de noodzakelijk communicatie.

Ook vandaag de dag zijn wij nog steeds een kleinschalige onderneming, waar de persoonlijke aandacht hoog bij het in het vaandel staat. In de moeilijke periode na een overlijden staan wij u graag met raad en daad terzijde, en kunnen wij voor u de uitvaart regelen tot in de kleinste details. Ons uitgangspunt is dat we op stijlvolle wijze alle afspraken uitvoeren, met alle ruimte voor eigen inbreng van uzelf of van uw nabestaanden.

Standaard uitvaarten kennen wij niet. Elke uitvaart wordt volledig op persoonlijke wijze ingevuld. Misschien hebt u wel de behoefte om het heft echt in eigen handen te nemen, en ook uw verdere uitvaartwensen vooraf duidelijk vast te leggen. Ook daar kunnen wij u bij helpen, en wel met " Laat anderen weten wat uw laatste wensen zijn ", een handig boekje waarin u uw ideeën en wensen gedetailleerd kunt opschrijven. Uitvaartverzorging de Jong biedt u de mogelijkheid om de opbaring thuis te doen, als het praktisch gezien kan, tot op de dag van de uitvaart.

Uitvaart van een kind

Gedurende de ruim vier decennia van ons bestaan hebben wij heel veel uitvaarten van kinderen verzorgd, en dus veel ervaring opgedaan in de specifieke aanpak die hiermee is gemoeid. Juist omdat het overlijden van een kind zo’n ingrijpende gebeurtenis is, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Historie van de uitvaartonderneming

Uitvaartverzorging A. de Jong is in 1966 gestart als een echt familiebedrijf. De heer en mevrouw De Jong voerden het bedrijf de eerste jaren samen – waarbij ze van meet af aan uitgingen van het principe dat de persoonlijke wensen van de overledenen en hun nabestaanden altijd voorop moeten staan bij het realiseren van een uitvaart.

Een aantal jaren later kwamen de dochter en de schoonzoon van het echtpaar De Jong in het bedrijf. Zij zijn in de loop der tijd volledig vertrouwd geraakt met de uitvaartbranche en werken op dezelfde gedreven wijze en met dezelfde inzet als de oprichters. Anno 2001 leiden zij de zaak – die daarmee over ging in de veilige handen van een nieuwe generatie De Jong – en vormen zij met vier vaste krachten en een aantal parttimers het hechte team van het bedrijf.

Met een nieuwe generatie De Jong – vormen zij met vier vaste krachten en een aantal parttimers het hechte team in het bedrijf.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Lifetri

Goede ervaring met Lifetri

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartverzorging de Jong jaarlijks de lokale prijzen van Amsterdam en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit de regio Amsterdam worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte verzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke en de lokale kosten.

  • Uitvaart over de grachten van Amsterdam
  • Uitvaartverzorging A. de Jong
  • Uitvaartverzorging A. de Jong
  • Westertoren in Amsterdam