Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Carolien Harrems Uitvaartverzorging

Sinds 2002 verzorgt Carolien Harrems persoonlijke uitvaarten in Amstelveen, Amsterdam en daar buiten. Een betrokken uitvaartverzorger, die deskundig, professioneel en hartelijk is. Nabestaanden merken dat door ontspanning en rust in de dagen tussen het overlijden en op de dag van de crematie of begrafenis.

Uw wensen staan centraal en ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn om op een liefdevolle en respectvolle wijze afscheid te nemen van degene die u lief had/heeft. Vaak spreek ik mensen al voordat een overlijden plaatsvindt om kennis te maken en te praten over de mogelijkheden en een prijsopgave te maken.

Doordat mijn moeder vroeger bestuurslid was van de ledenraad van een uitvaart coöperatie, heb ik sinds jongs af aan verhalen gehoord over het belang van op een goede eigen manier afscheid nemen van iemand die overleden is. Nadat ik jarenlang als directiesecretaresse had gewerkt, heb ik me om laten scholen om het werk te gaan doen waar mijn hart ligt. Een stukje met mensen meelopen op een moment in het leven dat alle flauwekul wegvalt. Na het behalen van het diploma Uitvaartondernemer, heb ik de opleiding Stervensbegeleiding bij het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding en de opleiding Omgaan met Verlies met goed gevolg afgerond. Na het lopen van stages bij verschillende bedrijven in de uitvaartbranche ben ik voor mezelf begonnen.

Als zelfstandig uitvaartverzorger ben ik niet gebonden aan gebruik van een bepaald wagenpark of uitvaartcentrum. Samen met u bekijk ik welk vervoer en welke locatie het beste past bij de overledene en degenen die achterblijven of wat simpelweg het meest praktisch is. Degene die de uitvaart komt bespreken, is degene die u tot en met de dag van de uitvaart begeleidt en eventueel ook daarna. Een vertrouwd gezicht en iemand die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie en wensen.

De meeste mensen komen via mond-tot-mond reclame bij mijn organisatie terecht. De persoonlijke benadering wordt vaak als grootste pluspunt gezien. Mijn werkgebied is Amstelveen en Amsterdam en omstreken. Op verzoek werk ik ook daar buiten. Carolien Harrems Uitvaartverzorging is een eenmansbedrijf, dat samenwerkt met bedrijven die net zo professioneel en betrokken zijn als ik zelf. Een uitvaart is teamwork. Carolien Harrems Uitvaartverzorging staat bekend als deskundig en liefdevol bij uitvaarten van en met kinderen.

Sinds een aantal jaren werk ik samen met Lifetri. Een degelijke en moderne verzekeraar, die uitvaartverzekeringen afstemt op de tarieven bij mij in de regio. Hoe u die uitvaart dan in wil vullen, staat u grotendeels vrij.

Caroline Harrems uitvaartverzorging