Skip to main content
Respectvolle houding bij uitvaart

Uitvaartverzorging Duin

Over Duin Uitvaartverzorging

Een deskundig, maatgericht en eerlijk advies, dat krijgt u van Uitvaartverzorging Duin. U heeft een waardig afscheid voor ogen; een afscheid dat voor honderd procent voldoet aan de wensen van de overledene en strookt met de ideeën van u en eventuele andere nabestaanden. De uitvaartverzorgers stellen uw vragen zeer op prijs en begrijpen uw emoties en twijfels. Wilt u een eenvoudige uitvaart of juist uitbundig? Uw wensen staan centraal bij Uitvaartverzorging Duin.
 

Wij zijn ontstaan uit twee uitvaartverenigingen D.E.V. (1914) en de St. Josephvereniging (1916). Mijn opa was daar voorloper van en heeft de twee verenigingen later overgenomen. Ik (Tim Duin)  ben dus al de 3de generatie. Ik  heb in 2006 het bedrijf overgenomen van mijn vader (Jan Duin). Wij als uitvaartverzorging Duin kunnen ook nog altijd terugvallen op de jaren langen ervaring van de heer Jan Duin welke nog steeds een adviseerde functie heeft.

Wij hebben alles in eigen beheer denk aan Uitvaartcentra, rouw- en volgauto, eigen kistopslag. Tevens drukken wij zelf de rouwkaarten ook als u zelf een foto, Schilderij etc. aanlevert. U krijgt ook een nazorg boekje en eventuele boekjes voor de kinderen (kleinkinderen) om ze op hun eigen manier te benaderen omtrent de dood. Ook na de uitvaart kunt u nog contact met ons opnemen voor eventuele nazorg.

logo duin uitvaart

Typisch Duin

Uw zorgen uit handen

Natuurlijk is het fijn als uw uitvaartverzorger uw wensen snapt en serieus neemt. Daarom gaat uw voorkeur uit naar een deskundige uitvaartbegeleider die goed luistert, adviseert en uw uitvaart van A tot Z regelt. Zo behoudt u tijd en energie om waardig afscheid te nemen en kunt u later met een tevreden gevoel terugkijken op de crematie-plechtigheid of begrafenis. Belangrijk, want u kunt een uitvaart maar een keer goed laten verlopen.

Vertrouwensband

Het is prettig en efficiënt contact te onderhouden met een uitvaartbegeleider en dus niet met meerdere personen. Zo hoeft u uw verhaal niet twee keer te vertellen en kunt u een vertrouwensband met de uitvaartbegeleider opbouwen. Daarnaast is uw uitvaartverzorger 24 uur per dag bereikbaar en krijgt u altijd een van de uitvaartverzorgers aan de telefoon. U hoeft dus niet bang te zijn met een callcenter te worden doorverbonden.

Respect

U kunt rekenen op de grootst mogelijke zorg en diep respect van alle mensen die betrokken zijn bij de uitvaart. Dat geldt bijvoorbeeld voor de vervoerders van Rouwvervoer Wester. De chauffeurs staan direct voor u klaar en garanderen een optimale en sociale dienstverlening. Zo rijdt de rouwauto of rouwstoet stapvoets door uw straat. De uitvaartverzorgers lopen naast de auto mee. Deze werkwijze zorgt voor een waardige sfeer.

Achtergronden

Werkgebied

We zijn actief in regio Groot Alkmaar (Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond, Schoorl, Koedijk, De Rijp, Graft, Akersloot, Limmen, Schermer) maar als u buiten deze regio woont en toch wilt dat wij de uitvaarten voor u uitvoeren komen wij graag langs.

Team

3 vaste uitvaartleiders en 1 uitvaartleidster. 1 vaste chauffeur en meerdere oproepkrachten zoals dragers, chauffeurs, gastheer/dame.

Begraven en cremeren

Wij verzorgen rond de 225 uitvaarten op jaarbasis waarvan de verhouding begraven/cremeren rond de 30/70 ligt. Wij kunnen van alle locaties gebruik maken b.v. de Grote Kerk in Alkmaar, het witte kerkje in Heiloo, of in de plaatselijk kantine van de voetbalclub, tennisvereniging etc. Zo ook de plaatsen van begraven of cremeren, Alkmaar, Heiloo, De Rijp, Langedijk, Heiloo, Bergen, Egmond etc.

  • Tim Duin