Skip to main content
Garage

Kapitaal uitvaartverzekering

Met een kapitaal uitvaartverzekering kiest u ervoor om eenmalig een geldbedrag vrij te laten komen na uw overlijden. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden uw uitvaart naar uw wensen uitvoeren.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Kapitaalverzekering

Bedrag voor uw uitvaart

Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk om van tevoren uw wensen met uw nabestaanden in kaart te brengen. Ook is het handig om rekening te houden met eventuele prijsstijgingen van uitvaartkosten over de jaren: u wilt natuurlijk voorkomen dat uw nabestaanden alsnog bij moeten betalen voor uw uitvaart. Een kapitaal uitvaartverzekering wordt ook wel een ‘uitvaartverzekering in geld’ of ‘bedrag uitvaartverzekering’ of ‘sommen uitvaartverzekering’ genoemd.

Alternatieven kapitaal uitvaartverzekering

Omdat Lifetri een natura uitvaartverzekeraar is, bieden wij geen kapitaal uitvaartverzekeringen aan. Heeft u liever een uitvaartverzekering waarbij Lifetri uw nabestaanden zoveel mogelijk zorgen uit handen neemt? Kies dan voor een natura uitvaartverzekering. Hierbij wordt geen geldbedrag uitgekeerd, maar worden de diensten rechtstreeks uitbetaald aan de uitvaartmaatschappij.

Is een Lifetri uitvaartverzekering iets voor u?

Wilt u meer weten over de uitvaartverzekeringen van Lifetri? In een persoonlijk gesprek vertellen de adviseurs van Lifetri u graag meer over de mogelijkheden binnen onze uitvaartverzekeringen. Was u op zoek naar een kapitaal uitvaartverzekering, dan brengen wij graag aantrekkelijke alternatieven met u in kaart. Maak een afspraak voor meer informatie.

Geslacht
Heeft u nog vragen of opmerkingen waar onze adviseur rekening mee kan houden? Dan kunt u die hier invullen.