Skip to main content
Garage

Goedkope uitvaartverzekering

Een verzekering met een lage maandpremie wordt vaak gezien als goedkope uitvaartverzekering. Toch betekent een laag maandbedrag niet dat de verzekering ook echt voordelig is. Soms is de looptijd bijvoorbeeld lang waardoor het totaalbedrag net zo hoog is als bij een hogere maandpremie over een korte periode.

Voordelen

Voordelen uitvaartverzekering Lifetri

Lifetri zorgt er op de volgende manieren voor dat ze een goedkope uitvaartverzekering aan kan bieden:

  • Alleen verzekeren wat u wilt of nodig heeft voor uw uitvaart.
  • Uitvaartkosten op basis van prijzen bij u in de buurt.
  • Jaarlijkse controle om voldoende verzekerd te blijven.

Met deze werkwijze zijn wij ervan overtuigd dat we voor iedereen een goedkope uitvaartverzekering kunnen samenstellen. U bepaalt zelf wat u verzekert voor uw uitvaart en betaalt daarvoor de lokale kosten. Die kunnen namelijk door het hele land duizenden euro’s verschillen. In tegenstelling tot andere verzekeraars krijgt u bij ons dus geen standaard pakket met zaken die u misschien helemaal niet nodig heeft. Op die manier kunnen we de kosten laag houden en betaalt u niet teveel voor uw uitvaartverzekering.

Goedkope en dure uitvaarten

Een begrafenis kost al snel tussen 6.000,- en 8.000.- euro en een crematie tussen de 4.000,- en 6.000,- euro. Wat uw uitvaart precies kost hangt voor een groot deel af van waar u woont. Bij een begrafenis hebben vooral de grafkosten invloed op het bedrag dat u nodig heeft. Die worden door de gemeente vastgesteld en kunnen behoorlijk verschillen. De hoogte van uw maandpremie is afhankelijk van dit bedrag. Daarom werkt Lifetri met prijzen die bij u in de buurt gelden en niet met gemiddelde kosten.

Uitvaartverzekering goedkoop houden

Een goedkope uitvaartverzekering kan elk jaar duurder worden als de lage maandpremie standaard wordt verhoogd. Lifetri verhoogt uw premie niet standaard, maar wij achterhalen elk jaar of uw uitvaart duurder is geworden. Als dat het geval is bieden wij u een nieuwe maandelijkse premie aan om goed verzekerd te blijven. Want niet alleen de prijzen in de supermarkt stijgen door de jaren heen, ook de kosten die uitvaartverzorgers rekenen voor uw uitvaart nemen toe. Zo wordt een goedkope uitvaartverzekering bij Lifetri niet zomaar duurder.

Vrijheid met goedkope uitvaartverzekering

Lifetri biedt volledige vrijheid in keuze van uitvaartverzorger. Wij keren namelijk aan iedere uitvaartverzorger maximaal tot het verzekerde bedrag uit. Zo kunt u zelf bepalen wie uw uitvaart mag verzorgen of uw nabestaanden maken deze keuze. Omdat we een natura uitvaartverzekeraar zijn kan het verzekerde bedrag ook uitsluitend aan uw uitvaart besteed worden. Kijk bij een goedkope uitvaartverzekering dus welk bedrag onder welke omstandigheden verzekerd is.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

 

Wilma van Willegen

Accountmanager bij Lifetri