Skip to main content
Garage

Beste uitvaartverzekering

Wat voor u de beste uitvaartverzekering is, hangt af van uw persoonlijke kenmerken zoals leeftijd, gezondheid en uitvaartwensen. Ook is het goed om te bepalen wat u persoonlijk belangrijk vindt bij een uitvaartverzekering.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Kenmerken

Kenmerken Lifetri

Wilt u alleen een goedkope premie of gaat u ook voor kwaliteit? Lifetri onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Alleen verzekeren wat u wilt of nodig heeft voor uw uitvaart.
  • Uitvaartkosten op basis van prijzen bij u in de buurt.
  • Aanpassen van uitvaartwensen altijd kosteloos mogelijk.
  • Jaarlijkse controle om voldoende verzekerd te blijven.
  • Onbeperkte vrijheid in keuze van uitvaartverzorger.

Met deze werkwijze zijn wij ervan overtuigd dat we voor iedereen de beste uitvaartverzekering kunnen samenstellen. U bepaalt zelf wat u verzekert voor uw uitvaart en betaalt daarvoor de lokale kosten. In tegenstelling tot andere verzekeraars verzekert u bij ons dus geen standaard pakket met zaken die u misschien helemaal niet nodig heeft. Mochten uw wensen toch veranderen? U kunt de verzekering altijd aanpassen.

Uitvaartverzekering voor de beste prijs

Het bedrag waarvoor u uiteindelijk verzekerd bent baseren wij op prijzen bij u in de buurt. Die kunnen door het hele land namelijk duizenden euro’s verschillen. Wij keren altijd maximaal het verzekerde bedrag uit aan de uitvaartverzorger die u of uw nabestaanden zelf kiezen. Dat komt doordat wij niet werken met een standaard pakket of marktwaarde die minder waard wordt als de uitvaart niet door dezelfde organisatie wordt uitgevoerd. Omdat Lifetri een natura uitvaartverzekeraar is, kan het verzekerde bedrag ook alleen aan uw uitvaart besteed worden. Daar is het immers voor bedoeld.

Uitvaart het beste verzekerd houden

Om op de beste manier verzekerd te blijven voor uw uitvaart, houden wij elk jaar uw uitvaartkosten in de gaten. Niet alleen de prijzen in de supermarkt veranderen door de jaren heen, maar ook de prijzen die uitvaartverzorgers rekenen voor uw uitvaart. Daarom doen we u elk jaar een nieuw aanbod waarmee u voldoende verzekerd blijft. We verhogen dus niet standaard uw premie, wat bij andere verzekeraars vaak wel het geval is. U betaalt bij ons jaarlijks alleen voor wat uw uitvaart op dat moment zou kosten.

De beste premie voor uw uitvaartverzekering

Bij het kiezen van de beste uitvaartverzekering kijkt u natuurlijk naar de premie. Let daarbij ook op de volledige looptijd van de uitvaartverzekering. Als u namelijk een lage premie betaalt over een lange periode, dan kan het zijn dat u in totaal meer betaalt dan bij een hoge premie over een korte periode. De premie wordt berekend aan de hand van het verzekerde bedrag, uw leeftijd en uw gezondheid. Op latere leeftijd wordt de premie vaak hoger en kan het voordelig zijn om een koopsom uitvaartverzekering af te sluiten. U betaalt de premie dan in één keer en ontvangt bij Lifetri een interessante korting.

De kosten van uw uitvaart het beste geregeld

Heeft u al een uitvaartverzekering maar vraagt u zich of het goed geregeld is? Bij Lifetri kunt u een PolisCheck aanvragen. Een adviseur van Lifetri komt dan bij u langs om na te gaan of u voldoende verzekerd bent. U kunt online bij het berekenen van uw uitvaartkosten ook zelf aangeven voor welk bedrag u al verzekerd bent. Lifetri verzekert dan alleen wat u nog tekort komt voor uw uitvaart.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

 

Wilma van Willegen

Accountmanager bij Lifetri