Skip to main content

Uitvaart in Rotterdam

U wilt uw uitvaart regelen in Rotterdam? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent. Een uitvaart in Rotterdam ziet er immers anders uit dan een uitvaart in de Limburg.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Rotterdam

Uitvaartgebruiken en tradities in Rotterdam

In Rotterdam zelf worden de meeste mensen gecremeerd (70%), in de plaatsen rond Rotterdam ligt dat percentage veel lager (30%). Het landelijke gemiddelde is ongeveer 55%.

Live muziek is populair, vooral als het om religieuze muziek gaat. Maar er worden ook steeds meer artiesten uit de Top-40 gedraaid, zoals Paul de Leeuw en Marco Borsato. De tijd van cake bij de koffie lijkt voorbij. Deze wordt vervangen door stroopwafels, roze koeken en kokosmakronen. Later in de middag komt er steeds vaker ook iets hartigs op tafel. De kleur van de rouwauto en volgauto’s is in Rotterdam voornamelijk grijs. In de dorpen is dat zwart.

Uitvaart regio Rotterdam

Uitvaartverzorgers in Rotterdam

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in Rotterdam vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Vind een uitvaartverzorger in Rotterdam.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Schiedam, Capelle aan den IJssel of Vlaardingen en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Rotterdam zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Maastricht.

Uitvaartverzekering in Rotterdam

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor Rotterdam e.o. Omdat Lifetri thuis is in Rotterdam, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we in staat om een echte uitvaartverzekering voor Rotterdammers samen te stellen. Bereken nu de premie voor uw uitvaartverzekering.