Skip to main content

Uitvaart in de Noordoostpolder

U wilt uw uitvaart regelen in de Noordoostpolder? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent. Een uitvaart in de Noordoostpolder ziet er immers anders uit dan een uitvaart in de Zuid-Holland.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Noordoostpolder

Uitvaartgebruiken en tradities in de Noordoostpolder

In de Noordoostpolder laat ongeveer de helft van de mensen zich cremeren. Dat is iets onder het landelijke gemiddelde van 55%. Op elke begraafplaats is er een urnenmuur waar de as kan worden bijgezet. As kan ook worden uitgestrooid op het strooiveld.

Veel mensen uit de Noordoostpolder komen uit andere streken van Nederland. Dat zie je terug tijdens de uitvaart. Mensen die oorspronkelijk uit Brabant komen serveren uitgebreide broodmaaltijden. En mensen uit Zeeland herken je aan hun soberheid. Een begrafenis of crematie in de Noordoostpolder wordt bezocht door gemiddeld zo’n 80 mensen.

Uitvaart regio Noordoostpolder

Uitvaartverzorgers in de Noordoostpolder

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in de Noordoostpolder vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Zoek een uitvaartverzorger uit de Noordoostpolder.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Marknesse of Kraggenburg en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Emmeloord zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Rotterdam.

Uitvaartverzekering in de Noordoostpolder

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor de Noordoostpolder. Omdat Lifetri thuis is in de Noordoostpolder, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we in staat om een echte uitvaartverzekering voor mensen uit de Noordoostpolder samen te stellen. Bereken nu de premie voor uw uitvaartverzekering.