Skip to main content

Uitvaart in Limburg

U wilt uw uitvaart regelen in Limburg? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Limburg

Uitvaart tradities en gebruiken in Limburg

In tegenstelling tot vroeger worden steeds meer Limburgers gecremeerd, zo’n 60%. Dat is boven het landelijke gemiddelde van 55%. De as wordt vaak bijgezet bij het familiegraf of verstrooid. Ook wordt het verwerkt in sieraden.

Vroeger was de muziek van Mieke Telkamp het populairst. Nu is dat Marco Borsato en Frans Bauer. Ook wordt er veel klassieke muziek gedraaid. Limburgers kiezen traditioneel voor koffie en vlaai. Een borrel komt af en toe voor. Vaak worden eigendommen van de overledene meegenomen naar de uitvaart. Familieleden nemen deze daarna mee naar huis.

Uitvaart regio Limburg

Uitvaartverzorgers in Limburg

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt de uitvaartverzorgers in Limburg vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Zoek een uitvaartverzorger in Limburg.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een begrafenisverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Maastricht, Roermond of Sittard en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Venray zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Emmen.

Contact

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor Limburg. Omdat Lifetri thuis is in Limburg, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we in staat om een echte uitvaartverzekering voor Limburgers samen te stellen.

Geïnformeerd worden over een uitvaartverzekering? Maak dan een afspraak met een adviseur van Lifetri die werkzaam is in Limburg.

"Ik zorg ervoor dat uw uitvaartverzekering wordt afgestemd op uw wensen en de plaatselijke gebruiken"

Erik Joosen

Erik Joosen

Adviseur bij Lifetri