Skip to main content

Uitvaart in de Kop van Noord-Holland

U wilt uw uitvaart regelen in de Kop van Noord-Holland? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Kop van Noord-Holland

Uitvaartgebruiken en tradities in de Kop van Noord-Holland

Cremeren is in Noord-Holland erg populair. Vooral in West-Friesland. Daar kiest 80% van de mensen ervoor om gecremeerd te worden. Dat ligt ver boven het landelijke gemiddelde van ongeveer 55%.

In Amsterdam wordt vaak echte Amsterdamse muziek tijdens de uitvaart gedraaid, bijvoorbeeld van Johnny Jordaan of Johnny Kraaijkamp. In de rest van Noord-Holland is er geen specifieke muziekvoorkeur. Steeds vaker wordt er een borreltje, wijntje of frisje geschonken. Vooral in Amsterdam is de uitvaart een vrolijke terugblik op het leven. Het mag steeds uitbundiger. In de rest van Noord-Holland is het wat ingetogener. In de Kop van Noord-Holland is het geen uitzondering dat er wel zo’n 100 mensen aanwezig zijn. In Amsterdam gemiddeld zo’n 80 personen.

Uitvaart regio Kop van Noord-Holland

Uitvaartverzorgers in de Kop van Noord-Holland

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in de Kop van Noord-Holland vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Vind een uitvaartverzorger in de Kop van Noord-Holland.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een begrafenisverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Schagen, Callantsoog of Hippolytushoef en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Den Helder zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Nijmegen.

Uitvaartverzekering in de Kop van Noord-Holland

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor de Kop van Noord-Holland. Omdat Lifetri thuis is in de Kop van Noord-Holland, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we in staat om een echte uitvaartverzekering voor mensen uit de Kop van Noord-Holland samen te stellen. Bereken nu de premie voor uw uitvaartverzekering.