Skip to main content

Uitvaart in Haaglanden

U wilt uw uitvaart regelen in Haaglanden? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent. Een uitvaart in Haaglanden ziet er immers anders uit dan een uitvaart in de Limburg.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Haaglanden

Uitvaartgebruiken en tradities in Haaglanden

Zo’n 60% van de Haaglanders kiest ervoor om gecremeerd te worden. Dat is ruim hoger dan het landelijke gemiddelde van 55%.

De muziek die op de uitvaart wordt gedraaid, is erg divers. Het kan echt van alles zijn. Een kopje koffie of thee wordt het meest geserveerd, voorzien van een plakje cake. Over het algemeen is de kleur van de rouwauto en volgauto’s zwart.

Uitvaart regio Haaglanden

Uitvaartverzorgers in Haaglanden

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in Haaglanden vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Vind een uitvaartverzorger in Haaglanden.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een begrafenisverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Zoetermeer, Delft of Rijswijk en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Den Haag zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Maastricht.

Contact

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor de Haaglanden. Omdat Lifetri thuis is in de Haaglanden, weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we in staat om een echte uitvaartverzekering voor Haaglanders samen te stellen.

Geïnformeerd worden over een uitvaartverzekering? Maak dan een afspraak met een adviseur van Lifetri die werkzaam is in Haaglanden.