Skip to main content

Uitvaart in ‘t Gooi

U wilt uw uitvaart regelen in ‘t Gooi? Dan wilt u natuurlijk het liefst vertrouwen op een lokale uitvaartverzorger die de plaatselijke tradities en gebruiken kent. Een uitvaart in ‘t Gooi ziet er immers anders uit dan een uitvaart in de Overijssel.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

't Gooi

Uitvaartgebruiken en tradities in ‘t Gooi

Zo’n 55% van de bewoners van ’t Gooi wordt gecremeerd. Dat is ook ongeveer het landelijke gemiddelde. De asurn wordt meestal bijgezet in de algemene nis. Maar het komt ook voor dat de as wordt verstrooid over een plek die voor de overledene dierbaar was.

Meestal worden er koffie, koekjes en gebak geserveerd. In de middag ook een broodje, fris of een wijntje. Klassieke muziek heeft in ’t Gooi de voorkeur. Vaak wordt met de rouwauto en de volgauto’s een route afgelegd langs plekken die voor de overledene een speciale betekenis hadden.

Uitvaart regio Gooi

Uitvaartverzorgers in ‘t Gooi

Lifetri werkt samen met meer dan 300 lokaal bekende uitvaartverzorgers in Nederland. U kunt lokale uitvaartverzorgers in ‘t Gooi vinden door te zoeken op postcode. Natuurlijk hebt u een volledig vrije keuze in uitvaartverzorger. Vind een uitvaartverzorger in ‘t Gooi.

Gebaseerd op lokale prijzen en diensten

Een uitvaartverzekering vergoedt de kosten van uw uitvaart. Zo belast u nabestaanden niet met de kosten en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Lifetri baseert uw uitvaartverzekering op de diensten en bijhorende prijzen van lokale uitvaartverzorgers in bijvoorbeeld Bussum, Naarden of Laren en dat is voordelig voor u. De kosten voor een uitvaart in Hilversum zijn immers anders dan die voor een uitvaart in Kampen.

Uitvaartverzekering in ‘t Gooi

Elke streek heeft zo zijn eigen manier van afscheid nemen. Dat geldt ook voor 't Gooi. Omdat Lifetri thuis is in 't Gooi weten we als geen ander wat hier de plaatselijke tradities en gebruiken zijn. Daarom zijn we als enige maatschappij in staat om een echte uitvaartverzekering voor mensen uit 't Gooi samen te stellen. Bereken nu de premie voor uw uitvaartverzekering.